زیست و شیمی اومدهبه نقل از amirhj :عاغا نمیدونید نتیجه المپیادا کی میاد؟![]()
ینی چی؟؟ نتایجو گذاشتن بعد دوباره برداشتنش؟؟؟به نقل از Tinα :زیست و شیمی اومده
الان که چک کردم برش داشتن :/
آره :/به نقل از amirhj :ینی چی؟؟ نتایجو گذاشتن بعد دوباره برداشتنش؟؟؟![]()
به نقل از ســرونـاز :اونـایی که از باشـگاه باهاشـون تماس گرفته شده میدونن ؛ ولی اونایی هـم که نمیدونـن ، بـدونن که بـاشگاه هیچ کدوم از اعتراض های المپیاد زیست رو قبول نکـرده ، فقط سـر سـوال فیـلوژنی هنـوز بین علمـا بحث هسـت
+ بنـابر گفـته خودشـون هم نتـایج اواسط هفـته آیـنده میاد
به نقل از tigon :بنابر گفته یکی از طلاها به نقل از باشگاه
هفته اول یا دوم تیر میاد
وسط هفته آینده هنوز امتحانای نهایی تموم نشده کباشگاه از کی تاحالا انقد زرنگ شده
![]()
به نقل از ســرونـاز :امروز که به من و ۸ نفر از دوستان زنگ زدن ، به ۵ تامون گفتن هفته آینده و به ۳ نفر گفتن هفته اول تیر . من هم بر اساس اکثریت گفتم :)
حق با شماست فکر اینجاشو نکرده بودم. ولی در کل به نظرم بهتره که گذاشتن بعد ماه رمضون.به نقل از tigon :کجاش خوبه؟![]()
دوره فشرده میشه ،قبلا استراحت میدادن وسطش
بماند که یه ماه نمیدونیم چی بخونیم
دوره ک غیرقابل پیشبینیه نمیشه خیلی خوند قبلش
آدم میمونه کنکور شروع کنه یا نهخب معلوم نیست چیزی
![]()
یا ابرفرضبه نقل از ســرونـاز :اونـایی که از باشـگاه باهاشـون تماس گرفته شده میدونن ؛ ولی اونایی هـم که نمیدونـن ، بـدونن که بـاشگاه هیچ کدوم از اعتراض های المپیاد زیست رو قبول نکـرده ، فقط سـر سـوال فیـلوژنی هنـوز بین علمـا بحث هسـت
+ بنـابر گفـته خودشـون هم نتـایج اواسط هفـته آیـنده میاد
چرا خب؟به نقل از ناهمساز :طبق اعلام سايت كميته كامپيوتر نتايج قطعا بعد از خرداد مياد.
فکر نمیکنم نتایج رو زودتر فهمیدن اینقدرم راحت و بدیهی باشه. بچه ها با مصحح ها یا معلم ها شاید در ارتباط باشن که باشگاه بهشون لیست یا برگه ی اسم دار نمیده که راحت بتونن خبرش رو منتقل کنن، خود باشگاهم که کلا بعید میدونم حتی با خودش ارتباط داشته باشه!به نقل از MissMarvelous :من فک کنم هدفشون از نگه داشتن نتایج این بوده که بچهها این فاصله رو نرن هی معلم خصوصی بگیرن که خب البته به هدفشون نمیرسن کامل چون به هر حال هرسال افرادی هستن که از طرق مختلف خبر دارن قبول میشن.
من به شدت توصیه میکنم اگه دستتون به پارسالیا میرسه جزوههاشون رو بگیرین یا خودتون چیزایی که تو دوره لازم میشه کامل بخونین، نگران کنکورم نباشین اگه قبول نشده باشین برنامه قلمچی از مرداد شروع میشه تازه. : دی
+ نتايج خيلى زودتر از تاريخ اعلام شدنشون معلوم هست. :- " به خصوص واسه رشته هايى مثل ادبى يا زيست و شيمى كه زحمت كم ترى داره تصحيحشون.
به نقل از MeLi :فکر نمیکنم نتایج رو زودتر فهمیدن اینقدرم راحت و بدیهی باشه. بچه ها با مصحح ها یا معلم ها شاید در ارتباط باشن که باشگاه بهشون لیست یا برگه ی اسم دار نمیده که راحت بتونن خبرش رو منتقل کنن، خود باشگاهم که کلا بعید میدونم حتی با خودش ارتباط داشته باشه!![]()