• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کلاه قرمزی و بچه ننه

پاسخ : کلاه قرمزی و بچه ننه

خب میشه گفت بد نبود....

+نکات منفی: اونطوری که انتظار داشتم نبود.... :-< اون اول همه انتظار داشتن یه شوخیهایی توش بشه که سالن بره رو هوا، ولی به قول ارغوان بعدِ یه مدت همه :| میشدن، مثلا اون اول بحث مدرسه بود، بعد یه دفعه شد دستشویی رفتن کلاه قرمزی، بعد یه دفعه شد بچه، شستن بچه و .... یه چیزیو میگفت، در موردش کلی مانور میداد، بعد یه دفعه میپرید سر یه موضوع دیگه و اصلا موضوع قبلی رو مینداخت کنار. خوب، این به نظرم زیاد جالب نبود. یه نکتهء بد دیگه ش این بود که ببعی، جیگر، آقای همساده یا فامیل دور نبودن، ولی به نظرم اونا از مامان بچه ننه خیلی شخصیتشون قشنگتر بود. یکی دیگه از ایراداش هم مامان بچه هه بود، صداش لوس بود، در صورتیکه میتونست خیلی بهتر باشه. مخاطباش هم که بالای 18 سال حتی! خیلی چیزاشُ طبیعتا بچه ها نمیفهمن، تو اون سینمایی که ما رفته بودیم همه بچه ها حوصلشون سر رفته بود، بلند شده بودن راه میرفتن.

+نکات مثبت: اون تیکه های بامزش، مثل همون آش خشتک! یا اونجایی که رئیس پاسگاه گفت برین متهم خطرناکو بیارین، بعد اول اون آقاهه سبیل کلفته رو نشون داد بعد یه دفعه دوربین برگشت و پسرعمه زا رو دیدیم، یا خنده های شیطانی پسرعمه زا، :)) خنده هاش جالب بود واقعا! این صحنه هاش جالب بود به نظرم :د

+ بچه ها رو نبرین، صحنه های بالای هجده سال داره!!
یه جاش گفت شلوارشو بکش پایین ببینیم پسره یا دختر!! X_X :-" #-o :-[ :-[ یا اونجاییه که بچه هه لخت بود :P نبرین بچه هاتونو! ;D

+در کل فیلم بدی نبود، اگه دوست دارین میتونین ببینین، ولی اگه نبینین هم چیز خاصیو از دست ندادین. : |

به نقل از ارغوان اس. :
تیکه‌های سیاسی ؟! بیــخیال ! 8-|
دقیقا!یکی از دوستان خانم س.ا به ما گفت نرین ببینین سیاسیه ُ اینا! :o

+پ.ن:مام که چقدر گوش کردیم. :))

سیاست در فیلم کودک! شیوهء جدید مشتری جمع کنی! :))
کام آن گایز! =))

همه چیزو نباید به سیاست ربط داد که ...
یه چیزی راستی.
چشم های کلاه قرمزی از اول یکیش سبز بود یکیش آبی؟ یا من تازه فهمیدم؟ :-"

نور خورده اشتباه دیدی ؛ از اول دو تا چشماش آبی بود . :-"

نه راس ميگه
من از اول نمي دونستم
يكيش دكمه ي آبي
اون يكي دكمه ي سبز ;D

خدا رو شکر.....
یه زمانی بود تا یه چیزی می گفتی همه یه پس زمینه سیاسی داشتن تا به یه چیزی بالاخره ربطش بدن........
خدا رو شکر
........
پس کلا این بحثو میزاریم کنار.... شمام ندید بگیرو برو فیلم ببین....

من سر اون تیکه ای که پسر خاله حرف زد تو دادگاه گریه کردم.

به نظر من ارزش این فیلم نسبت به فیلم هایی ک این روزا سینما ها میذارن صد درصد بالا تره...

بعدشم... تیکه های سیاسی چیه؟؟! هیچ جاش تیکه سیاسی نداش. مگه شعر حافظه که ازش میخواین استعاره ر بیارین؟؟؟

به نظر من خیلی قشنگه... من ک عاشقشم

من که هنوز ندیدم ولی احساس میکنم باید قشنگ باشه چون قبلا هم سینمایی کلاه قرمزی هم اونی که تلویزیون پخش میکرد رو خیلی دوس داشتم
من عاشق کلاه قرمزی و فامیل دورم :x

Back
بالا