• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کلاه قرمزی و بچه ننه

پاسخ : کلاه قرمزی و بچه ننه

به نقل از Kinder :
به قول هیچکاک، اگر در صحنه‌ای از فیلم، اسلحه‌ای روی دیوار نمایش داده می‌شه، باید تا پایان فیلم گلوله‌ای از اون اسلحه شلیک بشه.
به نقل از ارغوان اس. :
این ُ تولستوی گفته بودا ؛ درباره‌ی رمان :-"
هیچکدوم، چخوف ;D
ولی خب این که کی گفته مهم نیس، مهم اینه که چی گفته

بچه های مشهد حتما خبر دارن که سینما هویزه رو پریروز افتتاح کردن با 7 تا سالن :-\ ....
حالا من میخوام بدونم از این 7 تا هیچکدوم کلاه قرمزی پخش میکنه ؟؟

ب جان خودم این یکی دیگه مال بچه ها بود :|
تو سینما هر کی میخنندید بچه بود :))
فقط پسر خاله رو دوست داشتم 8-^
خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی مسخره بود
نه در اون حد ولی خب خدایی اینکه سالن سینما پر شده بود بعد از ی هفته خدایی جالب بود ;))

به نقل از dreamy girl :
ب جان خودم این یکی دیگه مال بچه ها بود :|
تو سینما هر کی میخنندید بچه بود :))
فقط پسر خاله رو دوست داشتم 8-^
خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی مسخره بود
نه در اون حد ولی خب خدایی اینکه سالن سینما پر شده بود بعد از ی هفته خدایی جالب بود ;))

نه بابا بخدا همش بزرگترا میخندیدن آخه تکه هایی بدآموزی داش واسه همین داداش 8 سالشه من نمیخندید زیاد ..... :-"

آره پسرخاله خیلیباحال بود مخصوصا اونجایی که میگف دستشویی ظریف کاری داره و open ش بکنم و اینا :)) ;) ;D

به نظر من که اصلا به درد ِ بچه ها نمیخورد! بچه ها نمیفهمیدن خیلی جاهاشُ اصلا!
خندیدم، جالب بود ولی اون تیکه اخرش پسر خاله اشک هم هرو درآورد!
× جو سینما عم جالب بود البته. دلیلش ـم چون فک میکنم فیلم موزیکال تو ایران کمـه؛ هر آهنگی که کلا قرمزیُ پسر خاله میخوندن تا دو ساعت صدا دستُ سوت میومد!

دیگه دوران کلاه قرمزی و بچه ننه تموم شده الان بچه های این دوره زمونه همه تو کف بچه ئیس 2 و این مدل کارتون ها هستن

فكر كنم اون زمان كلاس اول بودم كه ديدمش. تا قبل از اون سي دي ها تو بازار خيلي بيشتر بودن و اكثرا هم دوتايي بودن (ديسك 1 و 2) و خب ما هم دستگاهمون سي دي خور و كاست خور بود. واسه همين اون مغازه اي كه ازش خريديم واسمون از روي دي وي دي زد روي سي دي. فكر ميكنم هنوز داشته باشم سي ديشو. حقيقتا من دو تا قسمت اول كلاه قرمزي رو بيشتر ميپسنديدم. از طرفي هم فكر ميكنم اين قسمت كلاه قرمزي رو كم تر ديده باشم و چيز زياديم ازش يادم نيست. ولي من حيث المجموع فيلم جالبي بود. خاطراتم زنده شد!

Back
بالا