حالا من یه چیزی بگم بخندین.همه داشتن اینورو اونور می دویدن منم چون یه نیم ساعت بعد دومین لرزه کلاس داشتم ایستاده بودم دم کمدم داشتم فکر می کردم کدوم مانتوم رو بپوشم یه دفعه دیدم دستی اومد از پشت منو کشید برد دیدم مامانمه می گفت اگه خونه هم رو سرت خراب بشه تو بیشتر از همه به خاطر لباسات گریه می کنی آخه چیکار کنم تنها دلخوشیم همینه دیگه
بچه هاچه خبره...؟ آروم باشین. هیچی نمیشه ایشااله. باورکنین اولین بارکه اومدخیلی شدید بود من داشتم توسمپادیا میچرخیدم همه داد زدن توخونه زلزله شده... گفتم چه خبرتونه شده که شده و نشستم سرجام!!! الانم زلزله ازخواب بیدارم کرد .سعی میکنم رلکس باشم!!!
ببینین این پستای الکی اسمش اسپمه
بعد خدمت شما ارض کنم که اگر جایی این جور پست ها رو دیدین روی گزارش به مدیر بزنین تا رسیدگی بشه ما تا جایی بتونیم از این اتفاقا جلو گیری میکنیم :)
ویرایش: درضمن من نمیدونم کدوما چون تاپیک بی نظمی وجود نداره از نظر من و اگرم باشه سریعا بررسی و رسیدگی میشه
ما دیشب مسجد بودیم و چون بزرگترین مراسم تو اون مسجد بود واقعا جمعیت زیادی بودن
بعد وسط دعای جوشن کبیر برقا قطع شدن مسئولای مسجد زدن برق اضطراری و چون صدای ژنراتور وحشتناک بود همه فک کردن زلزله ست و...
من چرا هر وخ میام تواین تاپیک احساس میکنم همه جا میلرزه؟؟؟؟ :-ss
ما که دیشب چیز خاصی احساس نکردیم(یکی از شهرای نزدیک تبریزیم) ولی فامیلامون تو تبریز میگن دیشب ساعت 3 با لرزه های زمین بیدار شدن و کلن تو ماشین تو میدون راه آهن خوابیدن شبو.