NEO کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,368 امتیاز 5,900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بوشهر رشته دانشگاه مهندسی نفت 2012/8/12 #11 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا بچه ها ترجیحا برای دو بازی ای که تو پست اول گفتم اعلام آمادگی کنید.
DaRtH S1DiOuS کاربر نیمهحرفهای ارسالها 258 امتیاز 321 نام مرکز سمپاد حلي ٢ شهر طهرون مدال المپیاد همه رو امتحان كردم... دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه پزشكي 2012/8/12 #12 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا من ميگم CODبزنيم اما Counter هم خوبه.....
NEO کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,368 امتیاز 5,900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بوشهر رشته دانشگاه مهندسی نفت 2012/8/12 #13 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا به نقل از S!DiOuS : من ميگم CODبزنيم اما Counter هم خوبه..... کلیک کنید تا باز شود... cod به دلیل اینکه بچه ها بیشتر رو کنسول بازی میکنن پیشنهاد نمیشه تا اینجا فعلا 2 نفر برای کانتر
پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا به نقل از S!DiOuS : من ميگم CODبزنيم اما Counter هم خوبه..... کلیک کنید تا باز شود... cod به دلیل اینکه بچه ها بیشتر رو کنسول بازی میکنن پیشنهاد نمیشه تا اینجا فعلا 2 نفر برای کانتر
Wulfric Percival's daddy ارسالها 227 امتیاز 1,766 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2012/8/12 #14 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا منم کانتر البته تو آنلاین بازی کردنش مشکل دارم ولی حالا یه فکری براش میکنم
پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا منم کانتر البته تو آنلاین بازی کردنش مشکل دارم ولی حالا یه فکری براش میکنم
DaRtH S1DiOuS کاربر نیمهحرفهای ارسالها 258 امتیاز 321 نام مرکز سمپاد حلي ٢ شهر طهرون مدال المپیاد همه رو امتحان كردم... دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه پزشكي 2012/8/12 #15 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا من با دانلودش مشكل ندارم ولي ١لينك بم بدين ك بشه آنلاين بازي كرد باش
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,368 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/8/12 #16 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا اخ گفتی منم هسم
A-r-M-a-N کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای 1 شهر اصفهان دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2012/8/12 #17 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا Command and Conquer: Generals و Command and Conquer: Generals Zero Hour کسی نیست؟
پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا Command and Conquer: Generals و Command and Conquer: Generals Zero Hour کسی نیست؟
DaRtH S1DiOuS کاربر نیمهحرفهای ارسالها 258 امتیاز 321 نام مرکز سمپاد حلي ٢ شهر طهرون مدال المپیاد همه رو امتحان كردم... دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه پزشكي 2012/8/12 #18 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا راستي STAR WARS THE OLD REPUBLIC هم هست خيلي هم باحاله وا٣ PC هم هست فقط ١ ٢٠ تومني خرج داره براتون
پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا راستي STAR WARS THE OLD REPUBLIC هم هست خيلي هم باحاله وا٣ PC هم هست فقط ١ ٢٠ تومني خرج داره براتون
NEO کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,368 امتیاز 5,900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بوشهر رشته دانشگاه مهندسی نفت 2012/8/12 #19 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا من به شخصه هیچ تجربه ای در رابطه با آنلاین بازی کردن بازی ها ندارم اگر کسی نحوه ی بازی با نسخه source کانتر رو بلده بیاد اینجا بگه
پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا من به شخصه هیچ تجربه ای در رابطه با آنلاین بازی کردن بازی ها ندارم اگر کسی نحوه ی بازی با نسخه source کانتر رو بلده بیاد اینجا بگه
Mr.Eftekhari کاربر نیمهفعال ارسالها 12 امتیاز 147 نام مرکز سمپاد شهیدقدوسی شهر قم مدال المپیاد المپیاد ریاضی المپیادشیمی و المپیاد فیزیک(دیگه نیست) رشته دانشگاه نرم افزار 2012/8/12 #20 پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا Dota 2 ya Dota ==> Warcraft 3 پتچ 1.26a باشه بهتره اگرم نبود مشکلی نیس قرارو هم بم پی ام بدید
پاسخ : قرارهای آنلاین سمپادیا Dota 2 ya Dota ==> Warcraft 3 پتچ 1.26a باشه بهتره اگرم نبود مشکلی نیس قرارو هم بم پی ام بدید