ali jahangiri
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- مکانیک
پاسخ : نظرتون درباره ی پلیس؟!
پلیس داریم تا پلیس
یه پلیس گوله لباسشو میخوره و فکر میکنه میتونه هر کاری بکنه (نمونه شو خودم دیدم و باهام برخورد کرده و من هم یه کار باحال کردم! که بماند!)
یه پلیس وظایفشو کامل انجام میده.
نظرم درباره ی اولی اینه که باید بره بمیره.لباس ها میرن و میان.این اعماله ماست که می مونن
درباره ی دومی هم باید گفت که خسته نباشی.
پلیس داریم تا پلیس
یه پلیس گوله لباسشو میخوره و فکر میکنه میتونه هر کاری بکنه (نمونه شو خودم دیدم و باهام برخورد کرده و من هم یه کار باحال کردم! که بماند!)
یه پلیس وظایفشو کامل انجام میده.
نظرم درباره ی اولی اینه که باید بره بمیره.لباس ها میرن و میان.این اعماله ماست که می مونن
درباره ی دومی هم باید گفت که خسته نباشی.

.....کسی که اکثرا دیر میرسه.................گاهی وقتا خیلی دیر گاهی وقتام اصلا موقع نیاز بهش نمیرسه!!!!نمونه اش پارسال که یه دزد از راه یکی از خونه هاییی که داشت تعمیرات انجام میداد و درش باز بوده احتمالا !!!رفته بود پشت بوم خونه ها و همسایه ها مطلع شده بودن و رفته بودن دزده رو تو پشت بوم خفتش کرده بودن .بعد وقتی اکه به پلیس محترم تماس گرفتیم میدونید چی گفت؟؟؟گفت شما که گرفتیدش بیارید کلانتری تحویل بدین
خیلی جالبه نه ؟؟؟ فک کنم اگه میگفتیم یکی قاتله زده یکی رو کشته بیاید بگیریدش میگفتن شما بگیریدش تا سر کوچه بیاریدش ما بریم سر راه با چهار تا نعش کش بیاریم . بعد بیایم..................4تا ...... اخه همیشه باید اینده نگر بود [-(

) اینطورین... کلن کاری که میکننو قبول ندارم...