• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعلام درخواست پشتیبان کنکوریای 92

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع n.r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکوریای 92

آخ آخ منم بدجوری یه پشتیبان میخوام!
پشتیبانه کانون که شاس میزنه! ( :-")

فک کنم اگه پشتیبانا تو مسائل روحی هم بتونن کمک کنن بهتر باشه.این بنظرم خیلی مهمه :)

منم مثه بقیه دوستان نیاز به پشتیبان دارم شدیدا مخصوصا اینکه من ریاضی بودم ولی امسال (پیش)تغییر رشته خواهم داد به تجربی
اگه کسی باشه که این تجربه رو داشته باشه و بتونه کمکم کنه بهتره و ممنون میشم ولی اگه کسی نباشه که چنین کاری کرده باشه دیگه فرقی نمیکنه که پشتیبانم کی باشه...... بازم ممنون

به نقل از n.z.n :
منم مثه بقیه دوستان نیاز به پشتیبان دارم شدیدا مخصوصا اینکه من ریاضی بودم ولی امسال (پیش)تغییر رشته خواهم داد به تجربی
اگه کسی باشه که این تجربه رو داشته باشه و بتونه کمکم کنه بهتره و ممنون میشم ولی اگه کسی نباشه که چنین کاری کرده باشه دیگه فرقی نمیکنه که پشتیبانم کی باشه...... بازم ممنون

به نکته ی مهمی اشاره کردید! پشت کنکوری ها سعی کنن از کسایی که پشت کنکور بودن و بعد موفق شدن استفاده کنن و کسایی که تغییر رشته دادن هم همینطور

ما که پشتیبانمونو مشخص کردیم البته اون تجربیه من ریاضی مشکلی که نداره :-?

به نقل از شــــــــــیرین :
ما که پشتیبانمونو مشخص کردیم البته اون تجربیه من ریاضی مشکلی که نداره :-?

:-" ب این اشتباهه! اصلا فاز فرق میکنه! مثلا اشکالی تو نحوه ی درس خوندن گسسته داشتید چطور می خواید رفع کنید!؟! یا هندسه تحلیلی!

اخه نیلوفره خعلی خوبه کی میتونه جای نیلوفرو پر کنه من از هیشکی اگاهی ندارم

به نقل از شــــــــــیرین :
اخه نیلوفره خعلی خوبه کی میتونه جای نیلوفرو پر کنه من از هیشکی اگاهی ندارم

من توصیه می کنم از رشته ی خودتون استفاده کنی! چون واقفه به موضوعات(در ضمن نیلوفر بسیار بسیار عالیه واسه پشتیبانی ولی شرایط رو بسنجید که در مورد رشته ی شما شاید بعضی چیزا رو ندونه)

به نقل از no one :
من توصیه می کنم از رشته ی خودتون استفاده کنی! چون واقفه به موضوعات(در ضمن نیلوفر بسیار بسیار عالیه واسه پشتیبانی ولی شرایط رو بسنجید که در مورد رشته ی شما شاید بعضی چیزا رو ندونه)
:-<
شاید اینجوری باشع

سلام من بچه درس نخونی هستم ولی 2-3 بار که همین جوری آزمایشی ;D درس خوندم نتایج خوبی بدست آوردم،خلاصه به شدت به پشتیبانی نیاز دارم که دست از سرم بر نداره!مجبورم کنه درس بخونم! راحتم پیچونده نشه!! دیگه اینکه خیلی انگیزه بده(انگیزه های الکی نه که مثلا درس بخون تا بعدا پولدار بشیو ایناهااا،انگیزه های درست حسابی بده)
بعد رشتمم که ریاضیه و اینجا هم کسیو نمیشناسم که بخوام پشتیبانم باشه. دیگه چی باید بگیم؟؟

Back
بالا