مهندسی کامپیوتر و آی تی + علوم کامپیوتر
مهدسی کامپیوتر و مهندسی آی تی تو ایران تقریبا مثل هم ارائه میشه با این تفاوت که آی تی ها یه سری دروس اقتصادی و مدیریتی هم میگذرونن علاوه بر کامپیوتری.چون قراره پروژه های کامپیوتری رو مدیریت کنن.و یه جورایی شایدبشه گفت آی تی ترکیبیه از مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع.
اما واقعیت اینه که هردوشون تو یه زمینه کار میکنن آخر سر.
آی تی رشته بسیار قشنگیه.گرایشهای فوقش شبکه،امنیت شبکه،تجارت الکترونیک و خود آی تی هست.
اما برای لیسانس رشته مناسبی نیست زیاد چون بین رشته ایه یه جورایی و بهتره آدم کامپیوتر بخونه و بعد برای ادامه اگر دوست داره این گرایشهارو برای ارشد بره آی تی.
مهندسی کامپیوتر خلاف تصور خیلی ها که فکر میکنن میشه با کلاس رفتن بیرون یادش گرفت، اصلا این چیزها نیست.
تو این رشته قراره روش های تفکر رو یاد بگیریم، و بعد پیوندش بدیم با تکنولوژی های روز و کلا رشته خیلی پیشرفته ایه و در حال حاضر تو دنیا شاید بشه گفت رشته اوله (بعد از مدیریت و اقتصاد و اینا) و تو ایران به شدت داره طرفداراش میره بالا و هرسال رتبه بهتری میخواد از سال قبل! و البته بگم که متاسفانه کامپیوتر در بعضی از دانشگاه ها خیلی ضعیف ارائه میشه و در حد همون کلاسهای بیرون! اما تو دانشگاه های شریف،تهران و امیرکبیر این رشته بسیار با سطح بالا ارائه میشه.متاسفانه سایر دانشگاه هارو من اطلاع زیادی ندارم که دقیقا کجا خوبه.
2تا گرایش داره مهندسی کامپیوتر: نرم افزار و سخت افزار.
اینا کلا حدود 30 واحد فرقشونه.با آی تی هم حدود 30 واحد فرق دارن. که خب واحدهای اختیاریاشونو از هم بر میدارن و اینا.ولی کلا سخت افزار یه کم با برق پیوند میخوره.نرم افزار نه! و البته نرم افزار هم واحدهای سخت افزاری داره اما ریز نمیشه تو مدارها و اینا!چون کارش چیز دیگه ایه و سخت افزار رو تا حدی که لازم داره برای درک ساختار مدارها و اینا برای برنامه نویسی میخونه.
اینطوری که میگن تو دنیا رشته به اسم مهندسی کامپیوتر نداریم

سخت افزار داریم و علوم کامپیوتر.
نرم افزاریها وقتی اپلای میکنن برای علوم کامپیوتر اپلای میکنن عمدتا و یا خب هوش مصنوعی!
ولی چیزی به اسم مهندسی نرم افزار نداریم تو دنیا!
کلا کامپیوتر خیلی رشته قشنگیه.
اما علاقه میخواد،سخت کوشی،نلاش زیاد و صبر و تحمل!
و علاقه به درس ریاضیات گسسته!
دانشجوهای کامپیوتر از زمان دانشجوییشون کار میکنن! چون میشه کار کرد و نیاز نیست برای گرفتن پروژه تا پایان دوران تحصیل صبر کنن!!اینه که ما از همین سال اول درآمد داریم که خب حالا کم و زیاد داره دیگه! و خوبیش اینه که کلا نیاز نیست یه شرکت بیاد و استخدام کنه آدمو!تو این رشته میشه کاملا مستقل و بدون هیچ سرمایه ای(فقط با یه لپ تاپ) در آمد خوبی داشت!
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه :)
رشته علوم کامپیوتر ریاضویه!مهندسی نیست!
این رشته رو کلا فقط در دانشگاه شریف توصیه میکنم!
تو شریف با کیفیت بسیار بالا ارائه میشه.
کلی اثبات و اینا داره!و ریاضیات گسسته اصلشه!
و کلی واحدهای ریاضی داره!
شباهت هم زیاد داره با مهندسی کامپیوتر به خصوص تو شریف که میخوان بچه ها هم سطح مهندسیها برن بالا!
یکی از اساتید خود دانشگاه شریف(دانشکده مهندسی کامپیوتر) پیشنهادش این بود که علوم کامپیوتر رو بعد از نرم افزار سخت افزار و آی تی شریف،دانشگاه تهران،و امیرکبیر انتخاب کنیم.
برای بازار کار تو ایران مدرک مهندسی خیلی بهتره تا علوم کامپیوتر!هرچند زمینه کاری علوم کامپیوتریها هم در نهایت تو ایران مثل مهندسی کامپیوتر و آی تی هست. اما برای ادامه کلا همونجور که گفتم برای اپلای کردن حتی نرم افزاریها هم برای علوم کامپیوتر اپلای میکنن.
سوالاتتونو درمورد این رشته از آقای مهران محمودی بپرسید

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!اگر سوالی هست بپرسید :)