• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بزرگترین ترس شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع جنا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بخش اسپویلر شده مربوط به پایان فیلمه

بعد از دیدن فیلم Midsommar - 2019 فهمیدم بزرگ‌ترین ترسم چی میتونه باشه… شاید خیلی‌ها از بدو ورود به دهکده حس انزجار و یا حتی ترس بهشون دست داده ولی من همون چند دقیقه اول فیلم کافی بود تا بفهمم هیچ چیزی ترسناک‌تر از دست دادن خانواده نیست، یه روز چشمات رو باز کنی و ببینی همه کسایی که جونشون به جونت بسته بود نیست شدن… یه پوچی واقعی نه صرفا ناشی از یک تفکر انتزاعی… از اون لحظه به بعد تمام فیلم دنبال این بودم که «دنی» چه تصمیمی میگیره؟ چطور با این شرایط کنار میاد؟ و خب تصمیم به موندن تو اون جهنم ناشی از همین پوچ شدن زندگیش بود… خلاصه که آره بزرگ‌ترین ترس من از دست دادن خانوادم هست، برابر با یک پوچی ابدی و غیرقابل گذشت…

بستگی داره- احتمالا هرکس یه ترس هایی از همون بدو تولدشون داشتن، و یه عده ترس هایی دارن که بعدا به مرور زمان بوجود اومده.
ولی اینو خوب میدونم که من از آتیش بیشتر از هر چیزی میترسم، با اینکه هیچ خاطره و گذشته ی بدی با آتیش نداشتم، ولی واقعا از مرگ تو آتش سوزی و اینا میترسم.
بقیه شو نمیدونم اسمشو میشه ترس گذاشت یا نه، ولی به مرور زمان یه چیزایی به نگرانی ها اضافه میشه، مثل چیزایی که رفقا گفتن. مثل چ میدونم، آینده - جا زدن و یا هرموردی که سبب عدم موفقیت و نرسیدن به اهدافی که برا خودت چیدی.

آرامش نداشتن
تا ابد امتحان و کارنامه

بستگی داره- احتمالا هرکس یه ترس هایی از همون بدو تولدشون داشتن، و یه عده ترس هایی دارن که بعدا به مرور زمان بوجود اومده.
ولی اینو خوب میدونم که من از آتیش بیشتر از هر چیزی میترسم، با اینکه هیچ خاطره و گذشته ی بدی با آتیش نداشتم، ولی واقعا از مرگ تو آتش سوزی و اینا میترسم.
بقیه شو نمیدونم اسمشو میشه ترس گذاشت یا نه، ولی به مرور زمان یه چیزایی به نگرانی ها اضافه میشه، مثل چیزایی که رفقا گفتن. مثل چ میدونم، آینده - جا زدن و یا هرموردی که سبب عدم موفقیت و نرسیدن به اهدافی که برا خودت چیدی.
و اینم بگم بهتره. ترس داشتن برای بعضی چیز ها معنایی نداره، بهتره درشون محتاط بود..
نمیدونم کسی به این معتقده یا نه- ولی برای من همیشه اینطور بوده که هروقت از چیزی در موقعیت ترسیدم، سرم اومده.
به خاطر همین هم معتقدم که نباید ترسی در هیچ موردی داشت. ولی باز نظر و اعتقادات هر کس مقدمه برای خودش. 🥱

از اینکه توی زندگیم به پوچی برسم می‌ترسم.
از اینکه احساس کنم به هیچی نرسیدم می‌ترسم.
از اینکه نتونم به خودم افتخار کنم می‌ترسم.
از اینکه پدر و مادرم بمیرند می‌ترسم.
از اینکه نتونم ازدواج موفقی داشته باشم می‌ترسم.
از اینکه بفهمم مثلن ۷۰ سال داشتم راه غلطی رو می‌رفتم می‌ترسم.
از اینکه هیچ وقت نتونم راه درست رو پیدا کنم می‌ترسم.
از اینکه توی ایران تباه بشم می‌ترسم.
از اینکه بیماری بدی بگیرم می‌ترسم.
از اینکه امیدم رو از دست بدم می‌ترسم.

Back
بالا