- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : آموزش خط تـــحــریـــری
نمیخواید ادامه بدین آموزش رو؟
نمیخواید ادامه بدین آموزش رو؟

به نقل از یغما :آقای امیر محمد میشه خودتون شروع کنید جلسه دوم رو؟
سرمشق جلسه اول رو نوشتیما![]()
![]()

به نقل از سـحر :یک چیزی که من تو نوشته ی خیلی ها دیدم این ِ که حروف ِ کشیده رُ خیلی نابجا استفاده میکنن.بنابراین الآن میخوام توضیح بدم که کجاها نمیشه از حروف کشیده استفاده کرد:
همون طور که تو شکل میبینین:
مورد ِ 1 و 4 و 7 :دو حرف ِ "س" و "ش" که دندانه دار هستند اگر به حروفی نظیر ِ ر ، ز ، د ، ذ ، ا متصل بشند حق نداریم بِکشیمشون و غلط املایی محسوب میشن.

ببینید اینایی که گفتمُ مسلماً از خودم در نیاوردم!شاید از نظر تحریری نمای زشتی نداشته باشه ولی غلط املایی محسوب میشه.به نقل از #Alireza# :
این میگی حر س وقتی ب حروفی مثل "ر" و "ز" میچسبه نمیتونیم بکشیمش کاملا اشتباهه!
مثلا در این تصویر میبینید که در کلمه سزاوار حرف سین کشیده شده :)
http://epeico.com/blogfa/bic-meshki/dastneveshteha/17.JPG
در مورد شد هم همینطوریه!میتونیم بکشیمش و هیچ ایرادی نداره :)
درسته خطی که نوشته شده شکسته ست ولی خیلی از حروفش با نستعلیق فرقی نداره و یکسانه
میبینید که شین شد رو کشیده نوشته..
![]()
سین سارا رو هم میشه کشیده نوشت! :)
به نقل از سـحر :ببینید اینایی که گفتمُ مسلماً از خودم در نیاوردم!شاید از نظر تحریری نمای زشتی نداشته باشه ولی غلط املایی محسوب میشه.

اگر به عنوان تاپیک توجه کنید متوجه میشید که اینجا آموزش خط تحریری هست نه نستعلیق و چیزای دیگه.به نقل از #Alireza# :مگه من از خودم در آوردم؟!اونی که شما میگی خط معیار فارسیه که باش املا مینیویسی کتاب چاپ میشه که همه حروف باید همه دندونه هاشون گذاشته بشه!!
از نظر خط نستعلیق اشکالی نداره که مثلا "ش" شد کشیده نوشته بشه..یا "س" سارا کشیده نوشته بشه..هیچ اشکالی نداره :)
بله!خط تحریری هم زیر مجموعه ای از نستعلیقه!فقط با قلم و مرکب نوشته نمیشه!!به نقل از سـحر :اگر به عنوان تاپیک توجه کنید متوجه میشید که اینجا آموزش خط تحریری هست نه نستعلیق و چیزای دیگه.
+به درس هفتم کتاب زیان فارسی 2 هم میتونید مراجعه کنید.