fitmal
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- farzanegan 2
- شهر
- کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
- مدال المپیاد
- یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"
پاسخ : دبیران المپیاد
فک کنم حرف همه ما یکیه و داریم الکی بحث میکنیم چون ray میگه نا امید نیست حالا ما هعی اسرار داریم بگیم نا امیده
 چون ray میگه نا امید نیست حالا ما هعی اسرار داریم بگیم نا امیده  

بهتره بحث و تمومش کنیم ولی ب هرکی این قسمت و میخونه به عنوان یه خواهر کوچیکتر توصیه میکنم المپیاد و ب خاطر امکانات ول نکنید چون راهش شیرینه هرچند مدال نگیرید
  توصیه میکنم المپیاد و ب خاطر امکانات ول نکنید چون راهش شیرینه هرچند مدال نگیرید  +همونطور ک الان کنکور از انحصار تهران در اومده یه مدت دیگه المپ هم اونجوری میشه منتها بچه های غیر تهرانی نباید امیدشونو از دست بدند
 +همونطور ک الان کنکور از انحصار تهران در اومده یه مدت دیگه المپ هم اونجوری میشه منتها بچه های غیر تهرانی نباید امیدشونو از دست بدند

فک کنم حرف همه ما یکیه و داریم الکی بحث میکنیم
 بهتره بحث و تمومش کنیم ولی ب هرکی این قسمت و میخونه به عنوان یه خواهر کوچیکتر
 توصیه میکنم المپیاد و ب خاطر امکانات ول نکنید چون راهش شیرینه هرچند مدال نگیرید
  توصیه میکنم المپیاد و ب خاطر امکانات ول نکنید چون راهش شیرینه هرچند مدال نگیرید  +همونطور ک الان کنکور از انحصار تهران در اومده یه مدت دیگه المپ هم اونجوری میشه منتها بچه های غیر تهرانی نباید امیدشونو از دست بدند
 +همونطور ک الان کنکور از انحصار تهران در اومده یه مدت دیگه المپ هم اونجوری میشه منتها بچه های غیر تهرانی نباید امیدشونو از دست بدند 

تا جایی که من یادمه گف طلای ِ جهانی داره ، دیگه برنز ُ نمیدونم .
 تا جایی که من یادمه گف طلای ِ جهانی داره ، دیگه برنز ُ نمیدونم .