• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سفر داخلی تابستانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سفر داخلی تابستانی

شهر پیشنهاد بدیم ینی الان؟ :-"
من اول از همه همدان رو پیشنهاد می‌کنم.
همدان شهر کوهستانیه و آب و هواش خنکه نسبتاً. واسه تابستون می‌تونه گزینه مناسبی باشه و شهریه که ارزش رفتن رو داره و شلوغ هم نیست. من خودم اگه موقعیت مسافرت پیش بیاد اولویتم همدانه. خوش مسیر هم هست، اگه با ماشین بخواین برین اتوبان خورش خوبه ;;)
جاهای دیدنی زیادی هم داره که می‌تونید برید ببینید، اول از همه غار علیصدر (که البته اطراف همدانه)، بعد گنجنامه، مقبره ابو علی سینا و...

1_8706010604_L600.jpg

+ توضیحات بیشتر لازم بود میام میگم.

بچه ها کی تا حالا کلیبر رفته؟اگه نرفتین پیشنهاد می کنم برین تو آذربایجان شرقیه.یه کوه داره اسمش قلعه بابک خیلی خیلی طبیعتش خوبه یعنی عالیه.سه ساعت راهه تا بالا کوه برسی یه قلعه اس سه تا راهم داره تا بالا کوه برسی با پله یا ماشین یا جنگل باصفا ترینش هم جنگل

به نقل از melika :) :
کلاردشت هیچ جنگلیش از بین نرفته..
فقد جنگل عباس آباده که متاسفانه زباله های شهری و اینارو تمامشو اونجا خالی میکنن ..
جنگل عباس آباد روی کوهه..
جاده ــش از وسطای کوه رد میشه.. ینی اصن اون پایینو نمیره کسی..
تمام اون زباله هام پایینِ پایین تهِ دره ریخته شده..
ینی هنوم اون زیبایی و هوای خوب و سرسبزی و اینارو داره..
البته من پارسال که رفتم اینجوری بود.. الان نمیدونم دیه چه بلایی سرش آوردن ولی اینو میدوم کلاردشت جنگلاش از بین نرفته..
امسالم رفتم.. ;;)
جنگلاش سالمن :)

به نقل از ROzhiN :
شهر پیشنهاد بدیم ینی الان؟ :-"
من اول از همه همدان رو پیشنهاد می‌کنم.
همدان شهر کوهستانیه و آب و هواش خنکه نسبتاً. واسه تابستون می‌تونه گزینه مناسبی باشه و شهریه که ارزش رفتن رو داره و شلوغ هم نیست. من خودم اگه موقعیت مسافرت پیش بیاد اولویتم همدانه. خوش مسیر هم هست، اگه با ماشین بخواین برین اتوبان خورش خوبه ;;)
جاهای دیدنی زیادی هم داره که می‌تونید برید ببینید، اول از همه غار علیصدر (که البته اطراف همدانه)، بعد گنجنامه، مقبره ابو علی سینا و...

1_8706010604_L600.jpg

+ توضیحات بیشتر لازم بود میام میگم.
اهم اهم ;;)

هوا امسال ولی نسبت به سال های قبل گرمتره!البته نسبت به خیلی جاها همدان خنک تره ها ولی امسال کلا داریم ذوب میشیم :-"

بخاطر طبیعتش و اینا اگه بخواین بیاین باید همین موقه ها بیاین چون وارد پاییز که بشیم و اینا دیگه سرد میشه باد و طوفان و اینا... :دی و برگ درختا میریزه و بارون میاد در خونه ی هاجر و اینا :-"

جاهای دیدنی هم خیلی داره!به جز خود همدان شهرای اطرافشم جاهای دیدنی دارن.مثل سراب گیان نهاوند و ...

غار علی صدر هم جاده کشیدن براش خیلی نزدیک تر شده نسبت به قبل.

خب من وقتی برای متینگ رفتم تهران و برگشتم استراحت کوتاهی توو همدان داشتم اختلاف چندانی با سنندج نداشت! شایدم امسال گرم شده :-?

Back
بالا