• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

نه. سخت نیست. ماهم تو تابستون پایه و پیش رو باهم میخوندیم. نگران نباشید. تو برنامتون پیش رو کامل درنظر بگیرید بعدهرقدر وقت و انرژی کم آوردید از حجم کار پایتون کم کنید. البته نمیرسید همه درس های پایه رو از الان بخونید. سعی کنید بیشتر وقت بگذارید روی اختصاصی های پایه و عمومی هارو در اولویت بعدش بگذارید. حتی میتونید فعلا بیخیال عمومی های پایه بشید.

پاسخ : اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

سلام به همگي
از مشاورين تالار سوال داشتم كه آناليز تركيبي فصل آخر رياضي 2 مبحثي انحصاريه يا در گسسته كاملا تكرار ميشه؟؟؟؟
و اينكه شيمي بازرگان را چند دور بزنم تا صد در صد مسلط بشم؟؟؟

من یه حرفی تو دلم بود اینجا میگمش:
دوستان برنامه ریزی کنین که آروم آروم برین جلو از الان برا خودتون برنامه روزی n(یک عدد بزرگ!!) ساعت درس خوندن نریزین الان جو گیرین اگه واقع بین باشید اگه از همون اول با سرعت زیاد شروع کنن یه جای میبرین(miborin..از مصدر بریـدن.) نظمتونو از دست میدین بعضی روزا یه جوری میشین که اصلا نمیتونین درس بخونین خیلی از الان نرید تو جو یه کنکور که همه ی فکر و ذکرتون کنکور باشه..حتی پستای حرف بزنتونم در مورد کنکوره....آروم آروم..
من خودم همینجوری بودم ولی ضربه شو هم خوردم و مجبور شدم هدفمو از اونی که اوایل بود تغیییرش بدم به یه چیزه سطح پایین تر..
پس آروم آروم..

من شدیدا تو آرایه ها مشکل دارم!
آزمون 2تیر کانون ادبیات 93% زدم فقط به خاطر یه سوال آرایه ~X( ~X( ~X(
زبان فارسی نهایی هم به خاطر آرایه 20 نشدم ~X( ~X( ~X(
با "استعاره" شدیییییدا مشکل دارم ~X( ~X( ~X(
چی کار کنم؟ :-s

من دچار یه مشکلی شدم!نمیدونم واسه تابستون توی امتحانای قلم چی واسه بخش اختیاری،پیشو انتخاب کنم یا دوم؟!از یه طرف خودم ترجیح میدم وقتی تابستون تموم شد،من حداقل یه بار سال دوم و سومو با تستاش کامل خونده باشم(تاکیدم رو اختصاصیاس،عمومیا رو که میخونم خودم)و پیشو همراه کلاسای مدرسه،پیش برم.از یه طرفم خیلیا میگن تو این تابستون هم باید پایه رو خیلی عالی خوند هم پیشو.آخه اگه بخوام پیشو در حدی بخونم که بتونم مثلا تستای قلم چی دیفرانسیلم بزنم،خوب این وقت میگیره.نمیتونم درست به سال دوم برسم.اخه مثلا معلم شیمی پارسالمون میگفت باید شیمی 2 رو بجوید،چون 11،12 تا سوال تشریحی از سال دوم میاد که خیلی راحت میتونید بزنیدشون اگه کتاب خوب خونده باشین.
کلا قاطی کردم!!!!! :-??راهنماییم کنید لطفا!

به نقل از Shaghayegh11 :
من دچار یه مشکلی شدم!نمیدونم واسه تابستون توی امتحانای قلم چی واسه بخش اختیاری،پیشو انتخاب کنم یا دوم؟!از یه طرف خودم ترجیح میدم وقتی تابستون تموم شد،من حداقل یه بار سال دوم و سومو با تستاش کامل خونده باشم(تاکیدم رو اختصاصیاس،عمومیا رو که میخونم خودم)و پیشو همراه کلاسای مدرسه،پیش برم.از یه طرفم خیلیا میگن تو این تابستون هم باید پایه رو خیلی عالی خوند هم پیشو.آخه اگه بخوام پیشو در حدی بخونم که بتونم مثلا تستای قلم چی دیفرانسیلم بزنم،خوب این وقت میگیره.نمیتونم درست به سال دوم برسم.اخه مثلا معلم شیمی پارسالمون میگفت باید شیمی 2 رو بجوید،چون 11،12 تا سوال تشریحی از سال دوم میاد که خیلی راحت میتونید بزنیدشون اگه کتاب خوب خونده باشین.
کلا قاطی کردم!!!!! :-??راهنماییم کنید لطفا!
منم خودم قاطی کردم.ولی خود مشاورای قلم چی میگن درسای پیش رو بخونین بهتره
من چون شیمی2 شدیدا مشکل دارم شیمی2 رو میخونم ولی زیست پیش
بقیه درسا رو هم نمی دونم :-??
ولی فک کنم تو هم اونابی که ضعف داری از پایه و بقیه رو پیش بخونی "فک کنم" بهتر باشه :-??
البته این نظر منه :-[

به نقل از soheilkahkeshan :
سلام به همگي
از مشاورين تالار سوال داشتم كه آناليز تركيبي فصل آخر رياضي 2 مبحثي انحصاريه يا در گسسته كاملا تكرار ميشه؟؟؟؟
سوال اول رو نمیدونم.
اما سوال دوم کتاب رو بیشتر از یک دور نمیزنن. وقتی کتابی تموم شد میرن سراغ یک کتاب دیگه. فقط برای مرور برمیگردن سر تست هایی که مشکل داشتن و نکته داشت و اینا.

به نقل از ghezi :
اتفاقا منم همیشه با استعاره مشکل داشتم. بهترین راه حل این مشکل اینه که تعداد تست زیادی آرایه کار بکنی. کتابی نمیشناسم که در مورد آرایه ها چیزی گفته باشه میتونی از بچه ها بپرسی تو تاپیک کتابها. ولی تو همین کتاب های تست ادبیات آرایه ها روکار کن. اگر توی تست ها ببینی دستت میاد که آرایه ها چجورین. یک جورایی معکوس یادمیگیری. آدم خیلی وقت ها توضیح و تشریح یک چیزی رو میخونه و احساس میکنه یادگرفته اما در عمل نمیتونه از یادگرفتش استفاده بکنه اما وقتی وارد تست ها میشی و کمی تمرین میکنی میبینی به ابعاد و نکات مختلف اون مساله آشنا میشی. توی تست آرایه باید سعی کنی تک تک کلمات شعر رو بررسی بکنی و به همشون دقت بکنی و ارتباط بینشون. اولش یکم زمان میبره ولی رفته رفته سرعتت بیشتر میشه. البته گاها مقداری درک ادبی هم لازمه ولی مشکلی نیست که قابل حل نباشه.

به نقل از ghezi :
کتاب ادبیات خیلی سبز سوال ارایه داره ولی تعدادش کمه
نکته مثبتش اینه که پاسخنامش خیلی خوبه
به نقل از soheilkahkeshan :
سلام به همگي
انالیز ترکیبی تو گسسته مستقیما تکرار نمیشه ولی لازم میشه برای 2 فصل اخرش
در مورد شیمیم من پیشنهاد میکنم که بیشتر از 3بار نخونش چون بعد از 2بار عملا جنبه حفظی به خودش میگیره ;D

• لایک
امتیازات: ghezi

من دچار 3 گانگی شدم!
من الان برای آزمون 23 تیر کانون بخونم یا 6 مرداد کانون یا دانشگاه آزاد؟ ;D
(یعنی الان درسای سال دومو بخونم یا سوم یا هردو؟)
14-19 تیر هم نیستم.اینه که وقتم یه خورده محدود تره
تراز کانونم هم می خوام بالای 7000 بشه.هر چی بیشتر،بهتر! ;D :>

باید اینجا بپرسم ؟ :-/ :-??

سوال :

کسی میتونه یه رنج (دسته بندی) برای درجه بندی ترازای گزینه 2 بده ؟؟؟ <جملهه یه جوریه :-[ >
مثلاً تراز متوسطش در چه حدودیه ؟
(گزینه 2 برام یه موجود ناشناخته ست . ;D )

• لایک
امتیازات: ghezi
Back
بالا