• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم پنجم دبستان فک میکردم پسرارو پدراودخترارومادرابه دنیامیارن :-"

من اعتراف میکنم ی بارهمینجوری اتفاقی ب دخترداییم بچه بودگفتم شیدااگرفلان کاروکنی آقاکلاهی(یک اصطلاح که نمیدونم ازکجاریشه گرفته که بچه اینقدمیترسه)میادانقدگریه کردخودمم هنگ بودم داییم بایه عصبانیتی اومدتوی اتاق که من جردت نکردم بگم من گفتم هرچندفکرکنم آخرش فهمید

اعتراف میکنم وقتی یه کسی ُ یه جایی میبینم که تصورش ُ نمیکردم ، واکنشم این شکلیه:یا سلام میکنم یا بای بای میکنم باطرف!
مثلا اوندفعه یه جایی قایم شدم ، یهو صدای پا اومد ، سرمُ بلند کردم دیدم 1 پسر 12-13 سالس ،بهش سلام کردم!!! :-" :-"بچه :oمونده بود!

اعتراف می کنم سال اول دبستان تنها کسی که تو کلاس خوندن نوشتن بلد بود من بودم و نیز مبصر (؟) کلاس
یکی از بچه هام که قدش بلند بود و شیطون و من کوچولو و قد کوتاه چون زورم بهش نمیرسید هی به دفتر نامه میدادم زیرشم بچه ها امضا می کردن که لطفا فلانی رو اخراج کنین ;D

اعتراف مى كنم تا همين ١ هفته پيش فكر مى كردم تعداده لايكا به تعداده ستاره ها بستگى داره و بد مى گفتم چرا يكى تعداده لايكاش كم تر از منه ولى ستاره هاش بيشتر از منه :-" :-"

اعتراف میکنم اون شعره بود میگفت
ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته
.........
اون قسمت که میگه
آه و واویلا...کو جهان آرا
فک میکردم میگه
کودکان آرام
=))
=))
یکی نبود بهم بگه وسط جنگ کودک !چیکار میکرده

اعتراف میکنم هر پستی که میدم نگاه میکنم ببینم ستاره هام زیاد شده یا نه ;D.همیشه نه ها.الآن که خیلی وقته ستاره نگرفتم!

اعتراف می کنم یه زمانی اونقدر وسواس بودم که کل لپ تاپ رو گرفتم زیر شیر آب که تطهیرش کنم :-" :-" :-"

60 تومن برامون آب خورد...

اعتراف میکنم بنده وقتی سه چهار سالم بود وخاله ام پوشک پسرخاله ام رو عوض میکرد همیشه فکر میکردم که چرا من وپسر خاله ام ن باهم فرق میکنیم!

اعتراف می کنم که تا چند وقت پیش فکر می کردم پارالمپیک اینجوری نوشته می شه =>> پاره المپیک ;D

Back
بالا