• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خیلییییی این بده اصلا
تَخمین قلم چی نوشته بود یکی
تُخمین خوندمش و بعد چند دیقه فهمیدم چیشده آخه به یارو نمیومد ازین واژه استفاده کنه /:

اعتراف میکنم هنوز نتونستم یه دونه عکس تو سمپادیا بذارم. یه نفر خیر پیدا شه بهم آموزش بده لطفا.

اعتراف میکنم من الان در یک پوزیشن غیر ممکن، در حالی که سرم روی زمینه و از تخت آویزونه پاهام رو روی تخت انداختم روی هم و بالش رو گرفتم بینشون دارم اعتراف میکنم:)

اعتراف میکنم از اینکه الکی زل بزنم به دیوار و وقتمو تلف کنم خوشم میاد

اعتراف میکنم کلاس هشتم که رفتم باورم نمیشد تا یه ماه میگفتم هفتمم اشتباهی...فقط همون سال اونجوری بودم:))....

من خیلی خانوادمو دوست دارم ولی در ظاهر همیشه خشکم ولی از درون واقعا عاشقشونم
میترسم یه روزی حسرت بخورم که چرا عشقمو بهشون نشون ندادم

اعتراف میکنم تا هفته ی پیش فکر میکردم گنجشک بچه ی یاکریم هستش:)#-)

اعتراف میکنم برخلاف چیزی که نشون میدم حالم خیلی بده و خانوادم ازهم پاشیده

اعتراف میکنم تا الان نتونستم مرگ هیچ کس رو باور کنم! واقعا نمیتونم ...(:

اعتراف میکنم که، درسته بهش میگم کراش سابق و الان روش کراش نیستم ولی همچنان به نظرم جذابه:) برخلاف چیزی که میگم.

من یه مدت خیلی شدید دنبال این بودم که رو دوچرخه‌ام ترمز ABS نصب کنم. و به اونایی که میگفتن مخصوص دوچرخه نیست تو دلم فحش میدادم‌.

اعتراف می‌کنم همه رابطه های دوستیم، بعد از پخش شدن رتبم توسط دوست ۸ سالم برام بی ارزش شد و مشکل اعتماد پیدا کردم...هر چند حس می‌کنم دارم زیاده روی می‌کنم...
نه نمی‌کنم:/

اعتراف می کنم تا دیروز فکر می کردم فالو کردن تو سایت اثری نداره و فقط مرامی انجام میشه =))
اگه شما هم نمیدونین :
روی ارسال های جدید بزنین کنار بانگ های جدیده یکم برو اونور خوراک خبری شما بزن ،همه نوشته ها و لایک ها فالوینگ هاتو میبینی بعد از این همه سال تازه یافتمش.
اعتراف میکنم از روی اعترافت اسکرین گرفتم تا دوباره بخونمش

اعتراف میکتم از صبح عمه‌الفت رو رفعت، عمه‌رفعت رو اقدس، و عمه‌اقدس رو الفت صدا میزدم:)
چیکار کنم خب عمه ها متعددن:)

اعتراف میکنم تا چن سال پیش دختر عمه هامو نمیشناختم
اعتراف میکنم جز چند تا از پسر عموهام بقیشون و نمیشناسم=\(اون چند تا ام شناختم ازشون در حد چهره و اسمشونه ಠ_ಠ)

Back
بالا