• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می‌کنم به دلیل کمبود پیام نوروزی تصمیم داشتم پیام تبریک روحانی رو فوروارد کنم که ثانیه بعد از دریافت پیام به خودم گفتم امیر این چه فکری بود؟ :-|

اعتراف میکنم بیشتر از 30 ثانیه نمیتونم ب عکسای "ارمیا قاسمی"[nb]مدلینگه :D[/nb] نگاه کنم :-<
عجیب ضربان قلبم میره بالا :-[
ب 1مین نرسیده گریه م میگیره :-[ :(( :(( :(( :(( :(( :((

http://broozweb.com/wp-content/uploads/2014/02/photo-of-an-iranian-cute-boys-9.jpg
http://jigili1.net/wp-content/uploads/2015/09/erm.ghs-15.jpg

4-5 سال پیش بانگ ها ، نوتیفیکیشن داشت و هرکی واسه بانگ ت کامنت میداد ، یه پ.خ میومد واست

یادمه تا یه مدت که با روند کار اشنا نبودم ، هرکی واسه بانگم کامنت میداد ، میرفتم پ.خ جوابشو میدادم و میگفتم ممنون و بهمان ...

ابرو ریزی ای بود اصن

اعتراف میکنم سوم ابتدایی بودم پدر و مادرم که شاغل بودن زودتر از من میرفتن بیرون از خونه
منم هربار خوابم میومد زنگ میزدم سرویسم نیاد دنبالم نمیرفتم مدرسه :-"
هنوزم خانواده اطلاعی ندارن

سوم راهنمایی که بودم سرویسمون ازین مینی بوسا بود و خب مام بزرگه بودیم و همیشه اکثرا آخر میشستیم و تا خونه با بچه ها چرت میگفتیم.بعد این اول دوما یه بار اومدن عقب نشستن و مام گفتیم جای ماستو بلند شین اینام بلند نشدن....
شروع کردیم به دعوا و کتک کاری و مو کشیدن و ناخون فروکردن تو دست هم :D
خلاصه اینا بلند شدن با وحشی بازی های من...
بعدم با افتخار برای خانواده تعریف کردم و خب .... :-" :-"

اعتراف میکنم اعتمادی که پدرمادرم بهم دارن باهیچی عوض نمیکنم

اعتراف میکنم وقتی بعد از ی مدت طولانی به جایی میرم دوست دارم کسانی باشن که دلشون برام تنگ شده باشه

اعتراف میکنم که کلاس چهارم ابتدایی از مبصر در ورودی اجازه گرفتم رفتم تو اتاق معلم غلط املام رو درست کردم :|
الان خیلی عذاب وجدان دارم :|
یادمه چی رو اشتب نوشته بودم :-"
موثر تشدید داشت تو کتاب نذاشته بودم من =))
خدایا منو ببخش :| :-"

اعتراف میکنم همیشه برای عبور از جوبای آب از روشون می پرم ، به این پلا اعتماد و اعتقاد ندارم! ;D

اعتراف میکنم یه سری زنگ یه خونه رو زدم بعد خیلی ریلکس شروع به راه رفتن کردم بعد یه دفعه در اون خونه باز شد و یکی اومد بیرون چون باز شد بود قشنگ میشد تشخیص داد یکی اومده بود بیرون منم پا به فرار گذاشتم :D همینجوری داشتم میدویدم پشتم و دیدم که یه پسر بچه مو فرفری بامزه دست به کمر داره نگام میکنه :D X_X 8-^ :) ;) :P

به نقل از .شبنم. :
اعتراف میکنم فکر میکردم بوندسلیگا و لالیگا اسم تیم فوتباله
حالا تا کی اینجوری فکر میکردم بماند :-"

آقا مگه نیس؟ :|

پدر من پنش تا خواهر برادر داره
اعتراف میکنم فک میکردم یکی از عمو هام بچه ی اول خونواده ست و عید همین امسال، بعده هیجده سال، فهمیدم بچه ی چهارمه 8-|

اعتراف میکنم 11 ماهه صبحونه نخوردم :د
تا بهمن ک 1 ظهر بیدار میشدم الانم 5 مین خوابو ترجیح میدم ب صبحونه خوردن :د #زندگی دانشجویی

اون سوسکه ک دو شب پیش وسط حموم زیر لباس داداشم بود رو من به تله انداختمش :-"
خو چیکار کنم پا ب رهنه نمیشه کشتش ک :D به تله انداختمش :D نیم ساعت بعدشم ی صدای فریادی اومد فک کنم داداشم بود :-" همینجا ازش معذرت می خوام [-o< :D

اون وقتهااا [nb]تابستون گذشته :-"[/nb]که تازه عضو سایت شده بودم ؛ خیلی اعتماد به نفسم بیشتر از الان بود..
بعد از فضای سایت هم چیز زیادی سر در نمیاوردم... :-" فقط آسون ترین چیزی که تو "راهنمایی سایت" یاد گرفته بودم...زدن تاپیک بود! منم خیلی علاقه داشتم تو سایت فعالیت کنم..برای همین هی تا یه موضوعی به ذهنم میرسید[nb]نصف بیشترشون...بهتره بگم بجز آلبوم هنریم ، بقیش رو قبلا تاپیکاشو زده بودن[/nb] تاپیک میزدم :-" بعد از انجمن و اینا هم چیزی سر در نمیاوردم که...فقط هرجا میرسیدم هی تاپیک میزدم...نظرسنجی و ایناهم میذاشتم توش :D
سر چند دقیقه پ.خ هایی با این مضمون که " فکر کنم تاپیکت مربوط به انجمن خلاقیت باشه نه آشپزی " و ... روبرو میشدم. بعدم ک از اون کاشف های گرامی میپرسیدم الان باید چیکار کنم؟! میگفتن به مدیرها بگو درست میکنن..!
بعد اون موقع نمیدونستم هر انجمنی مدیری داره و این حرفها... :D فقط یه "ارسال گزارش به مدیر" تو پ.خ ها بود ک از گزینه هاش فقط میم ح میم دال برام آشنا بود...اونم بخاطر تعداد زیاد پستهاشون تو "راهنمایی سایت". .. حالا من دو روز یه بار پ.خ میدادم به آقای مطهری " سلام...من این گند رو زدم...حالا چی کار کنم؟." بنده خدا هم هی جواب میدادن "شما کاری نکن! مدیران خودشون درست میکنن" " مدیران درست میکنن" :))
دیگه این آخر سری ها کلافه شده بودن آآآ X_X ..فقط شانس آوردن من اعتماد ب نفسم رو از دست دادم و دیگه علاقه ای ب زدن تاپیک اینا ... نداشتم :-"

اعتراف میکنم بارها شده که خواستم پ.خ بفرستم به اشخاص درباره ح.ب یا اگر سوالی داشتم یا همدردی حتی(!) که 99درصد مواقع بعد از نوشتن صفحه رو میبستم و نمیفرستادم:|

اعتراف می کنم امشب دلم گرفته بود دوست داشتم پ خ داشته باشم، خیلی ام رفرش کردم خبری نبود 8-^

Back
بالا