به نظرتون چرا اینطوریه و آیا واقعا رابطهای وجود داره که اینطوریه؟
حقیقتا" طورخاصّی نیست ببین این نتیجه گیری ازبودن چند نفرتوی یک لیست مثل همون جریانی ـه که بیایم بگیم شما میدونستید که مردم دو دستن ،بعضی ازمردم صبحا قهوه میخورن بعضیا نمیخورن ،خوب میدونستید که آدریانو، کوبی بریانت، سسک فابرگاس، لیرون جیمز، ماریا شاراپووا، بتههون، تام کروز، جیمی هندریکس، میکلانژ، لئوناردو داوینچی، رابرت دنیرو، آلبرت اینشتین، ریچارد فاینمن، بنجامین فرانکلین و نیکولا تسلا هم صبحا قهوه میخوردن ؟! ،خوب پس نتیجه میگیریم کسایی که صبح قهوه میخورن خیلی مخترع و باهوش واین ـا هسّن .
یا مثلا" شما میدونستین که چشم ـای این فولان نفرمعروف آبی ـه ،راست دستن والخ.
اینطوراستدلال ها اساسا" غلطه دیگه آقاجان!
جناب امیرعلی هم که اومدن اون متن رو کپی پیس کردن بامنبع البته میتونه سریع خوندنُ برای افرادـی که دست وچشم مخالف شون غالب باشه توجیح کنه که صد البته کسی باسریع خوندن فکرنمیکنم مخترع و موسیقیدان وغیره بشه !
@سمانه :ببین نقطه چیز خاصّی منظورنیوده همون شیء ـی بوده که میخواستی درمرکزقرارش بدی صرفا" منظوربوده.
من که چپ چشمم ولی فکر می کنم همونطور که ادم ها راست دست یا چپ دست بودنشان به نیم کره برعکسشون ربط داره(مثلا شخص راست دست از نیم کره چپش استفاده می کنه و برعکس) برا همین چشم هم برعکس دست می شه
یه سوال پیش میاد
ینی من چشم چپم و راحت تر تکون می دم و این ور اون ور می برم همونطور که دست راستم و راحت تر تکون می دم؟