HTC
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بوشهر
- دانشگاه
- رشت
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلام :d
>.راستش بیشتر تاپیک های انجمن به بیماری ها و این ها مربوط بود، گفتم که یه اطلاعاتی هم در مورد رشته های پزشکی و چیز های مرتبط به اون بدیم به هم و بفهمیم که چجوری ـن و واسه هرکدوم از رشته ها چه چیزهایی باید یاد بگیریم و چه چیزهایی در آخر یاد میگیرم. :d
^ اینجوری اطلاعات پزشکی مون هم بالا میره ^
>.خب اول اینکه پزشکی بخش ها و رشته های مختلف و متفاوت داره و واسه خوندن هرکدوم باید مطالب متفاوتی بخونیم و یاد بگیریم :d
>.داروسازی و فیزیوتراپی و مامایی و پرستاری و ... چند مورد از اون رشته هاـن.
>.حالا شما که به پزشکی علاقه دارید و میخواید پزشکی بخونید، کدوم رشته رو میخواید بخونید و ادامه بدید؟ چرا؟ و یه توضیحی هم در مورد اون رشته بدید لطفا.
و کسایی هم که نمیخواید پزشکی بخونید و علاقه ای ندارید هم میتونید اگه مطلبی در مورد رشته های مختلف میدونید بیاید و بگید و در بحث هم شرکت کنید.
>.دانشجو های رشته های پزشکی هم بیان و در مورد رشته هاشون به ما اطلاعات بدن :d
>.راستش بیشتر تاپیک های انجمن به بیماری ها و این ها مربوط بود، گفتم که یه اطلاعاتی هم در مورد رشته های پزشکی و چیز های مرتبط به اون بدیم به هم و بفهمیم که چجوری ـن و واسه هرکدوم از رشته ها چه چیزهایی باید یاد بگیریم و چه چیزهایی در آخر یاد میگیرم. :d
^ اینجوری اطلاعات پزشکی مون هم بالا میره ^
>.خب اول اینکه پزشکی بخش ها و رشته های مختلف و متفاوت داره و واسه خوندن هرکدوم باید مطالب متفاوتی بخونیم و یاد بگیریم :d
>.داروسازی و فیزیوتراپی و مامایی و پرستاری و ... چند مورد از اون رشته هاـن.
>.حالا شما که به پزشکی علاقه دارید و میخواید پزشکی بخونید، کدوم رشته رو میخواید بخونید و ادامه بدید؟ چرا؟ و یه توضیحی هم در مورد اون رشته بدید لطفا.
و کسایی هم که نمیخواید پزشکی بخونید و علاقه ای ندارید هم میتونید اگه مطلبی در مورد رشته های مختلف میدونید بیاید و بگید و در بحث هم شرکت کنید.
>.دانشجو های رشته های پزشکی هم بیان و در مورد رشته هاشون به ما اطلاعات بدن :d

هیچ وقت نرین داخلی؛ رشته حال به هم زن و حوصله سر بریه. علاقه تون به همه چیزای خوشمزه دنیا رو هم از بین میبره
یعنی اولین چیزی که واسه خودم در نظر گرفتم همینه بعدش شاید تخصص های دیگه ای که هنوز روش فکر نکردم ؛ ولی من که میدونم میتونم به همین چیزی که دوست دارم برسم 

رشته دانشگاهی آینده ام
) تو این رشته عمدتا با طرز کار مغز و دستگاه عصبی آشنا میشیم و در نهایت، فارغ التحصیل این رشته، یک جراح مغز و اعصاب محسوب میشه. دانشجویان این رشته معمولا دوره های آموزشیشون رو تو بیمارستانها میگذرونن و با تشریح مغز یک فرد مرده، با قسمتهای مختلف مغز آشنا میشن. رشته نوروسرجری از سختترین رشته ها به شمار میره چون فوق العاده کار حساسیه و اگه جراح در حین عمل جراحی فقط یه کم دستش بلرزه یا چاقوی جراحی رو یه میلیمتر اونورتر بذاره، شاید بیمار زیر دستش دیگه هرگز نتونه راه بره یا حتی دیگه از روی تخت بلند نشه 
ولی در مورد گرایشی که میخام بخونم خیلی اطمینان ندارم