• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بدحجابی:اعتراض مدنی یا...؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پوریا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بدحجابی:اعتراض مدنی یا...؟

یک موضوع دیگه هم پیروی از جمع هست.وقتی افراد می بینن اکثریت جامعه این طوری هستن؛ سعی میکنن مثل اون ها باشن تا قبولشون داشته باشن .این افراد ؛ افرادی هستند که به درک واقعی و ایمان فردی نرسیدند و عقیده شون؛همون عقیده ایست که از دیگران تاثیر گرفتند.واگر دقت هم بکنید بر این عقیده شون هم استوارن و ازش دفاع هم میکنن.اکثریت این افراد رو هم افرادی با اعتماد بنفس پایین تشکیل میدن... .

من فکر میکنم شاید 90% مواقع دلیلش فقط خودنماییه.
من فکر نمیکنم پوشیدن مانتوی تنگ واقعا باعث راحتی بشه.
اعتراض مدنی؟ نه... در اکثریت قریب به اتفاق این طور نیست. ضمنا اگه این هم باشه خیلی بیهوده ـست به نظرم.
به حجاب اعتقادی ندارن؛ از طرفی بدحجابی باعث جلب توجه و زیبایی میشه.
پیروی از جمع و شرایط جامعه رو هم قبول دارم.
ما نه به عقاید دیگران احترام میذاریم، نه حتی به عقاید خودمون.

به نظر من این مسئله کاملا بر میگرده به چیزی تحت عنوان لجبازی که دلیل ایجادش به کار گیری روش هایی هست که باعث انزجار فرد از مسئله ای میشه و بنابراین سعی می کنه دقیقا برعکس فشاری که بهش وارد میشه عمل کنه . میشه اسم این رو اعتراض به فشار و زور هم گذاشت . وقتی اجبار وجود داره اون فردی که داره بدون باور قلبی وادار به انجام یه کاری میشه نهایت تلاشش رو می کنه تا نشون بده که ناراضی هست و ضمنا به محض اینکه فشار به کلی یا موقتا برداشته بشه فرد به صورت افراطی بر عکس اون کار رو انجام خواهد داد دقیقا مثل عمل و عکس العمل .
و ایجاد چنین حالتی هم برای اجتماع مضر هست ( به دنبال اون افراط گری و عقده و از این دست پیش میاد) و هم برای اون دین بد هست چون چیز هایی که از نظرش ارزشمند هستن کم کم در جامعه و حتی پیروان خود دین بی ارزش میشن و احترامی که هر کس اصولا برای عقاید دیگه قائل هست تا حدود زیادی در مورد اون دین از بین میره . اگر هر کس اونطور که واقعا معتقده عمل کنه هم احترام همه ی ارزش ها و عقاید حفظ میشه و هم از مشکلات اجتماعی جلوگیری میشه .
مثلا در اروپا و آمریکا که فرد در انتخاب لباس و پوشش آزاده توی خیابون معمولا تعداد دختر هایی با آرایش غلیظ که میبینید خیلی کم هست . در شرایطی که فشار روی فرد نیست تصمیم گیری ها هم به دور از افراط و تفریط هست و نزدیک به عقلانیت .
البته یه عده هم هستن که هدفشون جلب توجه هست و اتفاقا این نشون میده که افرادی که می خوان جلب توجه کنن با هر لباسی و هر شرایطی این کار رو انجام میدن . من شخصا فردی رو دیدم که با چادر مشکی حرکاتی انجام میداد و جوری رفتار می کرد که مسلما یه نفر با تی شرت و شلوار به هیچ وجه اونطور جلب توجه نمی کنه .بنابراین این اجبار جلوی این افراد رو نمیگیره پس اگر یکی از دلایلش این باشه این روش رد میشه .

اولا بدحجابی در مورد آدم ها دسته بندی میشه .
یک عده که خیلی هم زیاد هستند ، با آرایش غلیظ و لباس های ناهنجار در جامعه ظاهر میشن ؛
یک عده هم بدون اینکه لباس های نا فرم بپوشند و آرایش غلیظ بکنند ، به صورتی حاضر میشن که تنها موهاشون کامل پوشیده نیست .و موارد مشابه .
مشکل اینه که ما به هر دوی اینها میگیم بدحجاب و تفاوتی قائل نمیشیم .
دسته اول نه بخاطر نافرمانی مدنی بلکه بخاطر جلب توجه اینکار رو میکنند ، این گونه افراد از لحاظ اجتماعی دارای شخصیت ضعیفی هستند ، طوری که میخوان به نوعی توجه رو دریافت کنند
اما دسته دوم ، نه تنها سعی در جلب توجه ندارند ، بلکه حتی شاید به نحوی لباس میپوشند که اصلا جلب توجه نکنند . اینطور افراد هم معمولا صرفا بخاطر اینکه نمیتونند و یا نمیخواهند حجاب داشته باشند اینکار رو میکنند ؛ در واقع فکر نمیکنم دلیل این رفتار اعتراض مدنی باشه . حداقل الان

ببینید من اینو واسه اونایی میگم که هی میگن تو ایران حجاب اجباریه.

لا اکراه فی الدین

فذکر انم انت مذکر
اگر هم کسی با این حرف های من و این ایات قران قانع نمیشه میتونه کتاب مسئله ی حجاب شهید مطهری رو مطالعه کنه یکی دیگه از دلایل بد حجابی زن ها میل به خودنمایی هست که در وجود تمام زن ها هست

به نقل از hosseinsohrabi :
ببینید من اینو واسه اونایی میگم که هی میگن تو ایران حجاب اجباریه.

لا اکراه فی الدین

فذکر انم انت مذکر
اگر هم کسی با این حرف های من و این ایات قران قانع نمیشه میتونه کتاب مسئله ی حجاب شهید مطهری رو مطالعه کنه یکی دیگه از دلایل بد حجابی زن ها میل به خودنمایی هست که در وجود تمام زن ها هست

ببینید در انجمن جامعه شناسی از دلایلی مثل دین استفاده نمیشه... و من واقعا نمی دونم شما چه طوری این حرفو میزنی! مگه شما در این جامعه زندگی نمی کنی؟! حالا تو قرآن گفته در دین اجباری نیست ولی اینو حتی یک بچه هم میدونه که حجاب اجباریه!

ذهنیت هر کس از حجاب فرق داره گاهی لج بازی به نظر من دلیل عمده وقتی تو همین بابل میرید بیرون کلی گشت ارشاد میبینین که به هرکسی گیر میده خب معلومه که ادم از هر چیز منع بشه بهش جذب میشه من با مسئله دین کار ندارم وگرنه خودم فقط واسه دین حجاب میکنم که اونم معمولی یه مانتو وشال ساده اما این گشت ارشادی ها همچین ادمو برانداز میکنن ک انگار دنبال یه مشکل میگردن تا گیر بدن من خودم وقتی اونارو میبینم دوست دارم باهاشون اتفاقا لج کنم!

بد حجابي باعث كم ارزش شدن زن و يا حتي مرد ميشه پس بيايد ارزش خودمون رو كم نكنيم هيچ جاي اسلام نگفته چادر منم نميكم ولي حجاب رو بايد رعايت كرد چون واقعا ارزش شخص است
نكته : در نماز چادر واحب نيست و بلكه براي اطمينان داشتن حجاب كامل است

به نقل از @REZ!|@ :
بد حجابي باعث كم ارزش شدن زن و يا حتي مرد ميشه پس بيايد ارزش خودمون رو كم نكنيم هيچ جاي اسلام نگفته چادر منم نميكم ولي حجاب رو بايد رعايت كرد چون واقعا ارزش شخص است
نكته : در نماز چادر واحب نيست و بلكه براي اطمينان داشتن حجاب كامل است
اتفاقا پوشیدگی به شکل خاص به خصوص به صورت اجباری باعث بی ارزش شدن هم مرد و هم زن میشه به خصوص مرد . با اینکار مرد موجودی بسیار ضعیف النفس تلقی میشه . بد حجابی و بی حجابی به هیچ وجه ارزش مرد رو کم نمی کنه .
در مورد زن هم ارزشش از بد حجابی یا بی حجابی کم نمیشه چون مجبور کردن زن به استفاده ازپوشش خاص و مورد تایید عده ی دیگه ای ( مثلا افراد جامعه) یعنی اون فرد قدرت تشخیص لباس مناسب رو نداره .
این موارد رسما توهین هست به شخصیت انسانی مرد و زن .
ضمنا اینجا بخش جامعه شناسیه دلیل هایی که آورده میشه باید پشتوانه در علم جامعه شناسی داشته باشه . دلایل اعتقادی قابل قبول نیست .

به نقل از Bahar_R :
اتفاقا پوشیدگی به شکل خاص به خصوص به صورت اجباری باعث بی ارزش شدن هم مرد و هم زن میشه به خصوص مرد . با اینکار مرد موجودی بسیار ضعیف النفس تلقی میشه . بد حجابی و بی حجابی به هیچ وجه ارزش مرد رو کم نمی کنه .
در مورد زن هم ارزشش از بد حجابی یا بی حجابی کم نمیشه چون مجبور کردن زن به استفاده ازپوشش خاص و مورد تایید عده ی دیگه ای ( مثلا افراد جامعه) یعنی اون فرد قدرت تشخیص لباس مناسب رو نداره .
این موارد رسما توهین هست به شخصیت انسانی مرد و زن .
ضمنا اینجا بخش جامعه شناسیه دلیل هایی که آورده میشه باید پشتوانه در علم جامعه شناسی داشته باشه . دلایل اعتقادی قابل قبول نیست .
اتفاقا به نظر من بی حجابی يا بدحجابیِ اکثر بی حجاب ها نشون دهنده ی ضعف اراده و تاثير پذيريشون از بقيه است،يا اينکه شخصيت مستقلی ندارن... و در واقع اين اکثر اين گروهن که می خوان مورد تاييد بقيه لباس بپوشن، نه؟
تازه کی گفته پوشش اسلامی فقط يه نوع پوشش اجباريه؟
فقط يه سوال: برای مردا چه اجباری توی پوشش هست؟شما اينکه يقه مرد تا پايين نافش باز نباشه رو می گيد اجبار؟ اتفاقا اين نشونه ی تمدن اشخاصه...
من خودم چادری هستم وبه غير از يه دوسه نفر همه تو فاميلمون آخر بی حجابين...
ولی هم چادری و هم بی چادرش همه گفتن که من شيک پوشم...
يعنی هم ميشه حجاب داشت هم ميشه لباس مناسب و قشنگ رو تشخيص داد.
در ضمن ميشه بگيد دلايل شما چه پشتوانه ای در علم جامعه شناسی داره؟

Back
بالا