• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بدحجابی:اعتراض مدنی یا...؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پوریا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
خب...
ببینین...به نظرم یا باید حجاب باشه یا نباشه...خیلی مسخره و برای من غیرقابل درکه چیزی به نام بدحجابی(تاکید میکنم...من نه اسلام شناس افراطیم نه چیز دیگه ای...بحثم این نیست که مثلا گشت ارشاد کارش درسته و اینا...بحثم سر انگیزه ی درست یا غلط بدحجاب ها هست(بدون هیچ قضاوتی))...
یعنی مثلا اگه اعتقاد داری خب سرت کن...اگه هم نه و مثلا با شرایط محدود شدی بازم بدحجابی که چیزی رو عوض نمیکنه...
چیزی هم که باعث شد این موضوع به ذهنم برسه تفاوت میان امارات عربی و ایران است...در آنجا زنان در اوج آزادی پوشیه به سر میکنند و در ایران...
توهینم نکنید لطفا...قفلم نکنید دیگه :-"

پاسخ : بدحجابی:اعتراض مدنی یا...؟

به نقل از Aynaaz Nh :
بی حجابی چی تعریف میشه اینجا ؟ چون یه چیز ِ نسبیه ! واسه هرکی یه درجه از حجاب بد حجابی تعریف میشه
بی حجابی نسبی نیستا :-?...بدحجابی نسبیه...
یا حداقل بحث سر اینه که باید نسبی باشن یا 0و1...مثلا به نظر خودم نباید نسبی باشه...یا اعتقاد داری یا نه...

خوب اونایی ک اعتقاد دارن حجابشون کامل اما اونایی ک ندارن باید چیکار کنن؟؟؟؟

به نقل از mah sa :
خوب اونایی ک اعتقاد دارن حجابشون کامل اما اونایی ک ندارن باید چیکار کنن؟؟؟؟
بحث سر راهکار نیست بچه ها...منم خودم نمیگم بدحجابی بده...
دارم ازتون میپرسم آیا انگیزه ی بدحجابی فقط"اعتراض مدنی"است؟...

به نقل از یک بنده ی خدا :
خب...
ببینین...به نظرم یا باید حجاب باشه یا نباشه...خیلی مسخره و برای من غیرقابل درکه چیزی به نام بدحجابی(تاکید میکنم...من نه اسلام شناس افراطیم نه چیز دیگه ای...بحثم این نیست که مثلا گشت ارشاد کارش درسته و اینا...بحثم سر انگیزه ی درست یا غلط بدحجاب ها هست(بدون هیچ قضاوتی))...
یعنی مثلا اگه اعتقاد داری خب سرت کن...اگه هم نه و مثلا با شرایط محدود شدی بازم بدحجابی که چیزی رو عوض نمیکنه...
چیزی هم که باعث شد این موضوع به ذهنم برسه تفاوت میان امارات عربی و ایران است...در آنجا زنان در اوج آزادی پوشیه به سر میکنند و در ایران...
توهینم نکنید لطفا...قفلم نکنید دیگه :-"
اخه مقوله‌ی حجاب این نیست که بگیم یکی داره یا نداره. حجاب یه مجموعه‌ای پوشش‌هاست که میزان پوشیدگیشون می‌تونه فرق کنه. "میزان". بنابراین ما یک درجه بندی داریم. یکی کامل کامل پوشیدس. یکی همه‌جاش پوشیدش به جز از آرنج تا نوک انگشتاش و ....
حالا متناسب با این میزان، مسولین جامعه‌ی ما، اومدن "بدحجابی" رو تعریف کردن! گفتن این میزان از یه حدی کمتر باشه، طرف بدحجاب می‌شه. حالا استدلال اینا برای گیر دادن به بدحجابی اینه که ، پسر مردم از راه به در می‌شه چشمش میفته دنبال دختر مردم و همچنین اسلام به خطر میفته. درست و غلط و یا میزان درست یا غلط بودنش رو هیچ اظهار نظری دربارش نمی‌کنم ولی به هر حال استدلال این دوستان اینه.
و البته اینم بگم که آزادی ربطی به کلمه‌ي "بدحجابی" نداره. "بدحجابی" یک تعریفه. ممکنه یه نفر آزاد باشه هر نوع پوششی داشته باشه و کسی هم بهش گیر نده، ولی بازم می‌تونن بهش بدحجاب اطلاق کنند.
مشکلی که وجود داره این وسط اینه که معیار دقیق برای تعریف بدحجابی وجود نداره! مثن خود ارشاد یه سری ها رو می‌گیره می‌بره و اونجا می‌گن که این طرف مشکل خاصی نداره! ینی مثن خودشون هم معیارهاشون یکی نیست با هم.

جمله جالبی بود (من نمیگم بد حجابی بده...)

به نقل از پویا م :
اخه مقوله‌ی حجاب این نیست که بگیم یکی داره یا نداره. حجاب یه مجموعه‌ای پوشش‌هاست که میزان پوشیدگیشون می‌تونه فرق کنه. "میزان". بنابراین ما یک درجه بندی داریم. یکی کامل کامل پوشیدس. یکی همه‌جاش پوشیدش به جز از آرنج تا نوک انگشتاش و ....
حالا متناسب با این میزان، مسولین جامعه‌ی ما، اومدن "بدحجابی" رو تعریف کردن! گفتن این میزان از یه حدی کمتر باشه، طرف بدحجاب می‌شه. حالا استدلال اینا برای گیر دادن به بدحجابی اینه که ، پسر مردم از راه به در می‌شه چشمش میفته دنبال دختر مردم و همچنین اسلام به خطر میفته. درست و غلط و یا میزان درست یا غلط بودنش رو هیچ اظهار نظری دربارش نمی‌کنم ولی به هر حال استدلال این دوستان اینه.
و البته اینم بگم که آزادی ربطی به کلمه‌ي "بدحجابی" نداره. "بدحجابی" یک تعریفه. ممکنه یه نفر آزاد باشه هر نوع پوششی داشته باشه و کسی هم بهش گیر نده، ولی بازم می‌تونن بهش بدحجاب اطلاق کنند.
مشکلی که وجود داره این وسط اینه که معیار دقیق برای تعریف بدحجابی وجود نداره! مثن خود ارشاد یه سری ها رو می‌گیره می‌بره و اونجا می‌گن که این طرف مشکل خاصی نداره! ینی مثن خودشون هم معیارهاشون یکی نیست با هم.
قبول ندارم...اسلام میگه باید"کامل"موها"پوشیده باشه...
حالا تو یا اعتقاد داری یا نه...اینجا دیگه به نظرم 0و1 نیست...
یا اصلا فرض کنیم 0و1 هست...یعنی به نظر تو دلیل عقیدتی داره بدحجابی پویا؟ :-?

من که معتقدم دلیلش میتونه اعتراض مدنی و دلیلی عقیدتی(مثلا ایمان نداشتن به حجاب)و یا شرایط جامعه(پایین کشیده شدن یک محجبه در جمع دوستانش و در کل در جامعه به خاطر دیدی که نسبت به او وجود دارد...)باشد...

به نقل از Aynaaz Nh :
آخه بی حجاب نداریم ! داریم ؟ کسی که بدون هیچ پوششی بیاد تو خیابون نداریم :-?? منم منظورم نسبی بودن ِ همون بد حجابی بود ;D
اعتقاد به آزادی دارم ;D :-جـِی..
اگه حجاب رو اون چیزی تعریف میکنین که اسلام میگه؛ من به تعیینش اعتقادی ندارم و میگم هر آدمی بنا به تشخیص و اعتقاد خودش میاد یه حدی برای پوشش ـِش تعریف میکنه. توی ایران ـَم من به شخصه اگه آزادی بود مانتو و اینا رو کلا حذف میکردم از زندگیم !
به هر شکل ، وقتی یه عُرفی هست آدم باید مطابق اون پیش بره.. اعتقادش رو عوض نکنه، اما سعی کنه بنا به اون عرف رفتار کنه چون جزئی از اون جامعه س.
منم خودم اگه دختر بودم و تو ایران میزیستم و آزاد بود به یه تی شرتی چیزی اکتفا میکردم...
اما بحث سر اینه که ما الان سر حقانیت دین بحث نمیکنیم...خودمم معتقدم حجابی که به دین نسبت میدن تحریف شدست...
جملاتت آخرتت رو که کلا قبول ندارم..."هنجار شکنی"رو واقعا ترجیح میدم و معتقدم بسیار به آزاد بودن ذهن انسان بیشتر کمک میکند تا تبعیت...اما الان بحثمون سر این نیست...

یعنی مثلا خود تو حاضری بدحجاب باشی و ضد قانون پیش بری و عواقبشم به جون بخری فقط واسه اینکه اعتراض مدنی کرده باشی؟...

خیلی سادست بدحجابی رو کسایی دارن که دوست ندارن حجاب داشته باشن ولی خب تو ایران که نمیتونن بدون حجاب بیان بیرون پس مجبورن یه حجابی داشته باشن پس چون راهی نیست تا حد امکان از اون حجابی ام که به اجبار قراره داشته باشن میکاهن! که خودش درجه بندی داره :-"

به نقل از یک بنده ی خدا :
این دسته دومی که گفتید دارن کار بی اعتقاد انجام میدن و زور روشونه واسه داشتن حجاب و ممکنه 2 حالت داشته باشن
1-نشون بدن ما حجاب نمیخوایم و جونمون به لب رسیده
2-آزادیها و راحتیایی که تو بد حجابی هست (خب مسلما من اگه با یه مانتویی که از بلوزم کوتاه تره برم بیرون و شالمم یک صدم موهامم نگیره و اگه نداشته باشم سنگین ترم راحت ترم تا با چادر و مقنعه...والا)

در حال حاضر بد حجابی برای ما یه اعتراض مدنی نیست
کلا من به شخصه نمی تونم روسری یا مقنعه رو روی سرم تحمل کنم چه برسه به این که بخواد پوشش کامل هم باشه
ولی این که دارید می گید که آیا مثلا من حاضرم قانون رو بشکنم که اعتراض کنم نه
حاضرم قانون رو بشکنم برای این که راحت باشم ولی نه برای این که اعتراض کنم چون توی ایران کسی که اعتراض می کنه هیچ ارزشی نداره چه برسه به این که تک و تنها بخواد اعتراض کنه
ولی اگه یه روزی گفتن که بیاید همگی بریم اعتراض و همه هم باشن من به قول شما به یه تی شرت اکتفا می کنم
اما به نظرم من این که بد حجابی توی ایران این قدر رواج داره دلیلش این نیست که بخوان چیزی رو تغییر بدن دلیلش همونی دلیلیه که پسرا توی تابستون آستین بلند نمی پوشن و همه ی مردا ریش ندارن
وقتی من به حجاب اعتقاد ندارم چه جوری میتونم حجاب کامل داشته باشم وقتی می بینم که میشه حجاب کامل نداشت؟؟
اما خب من کاملا با بعضی بد حجابیا مخالفم و به نظرم به خاطر جلب توجهن ولی بازم این انتخاب خودشون بوده و کسی حق دخالت نداره

Back
بالا