به نقل از melika.m.r :خوشحال می شم همون 18 دیقه یِ آخر هم ، تورس ُ نیارن ! :)
دمِ ژاوی ُ اینیستا گرم ! همچنین کاسیاس! خدایی خوب، اون ور تر بودن !
+اسپانیا ، کلا" جز از رئال ُ بارسا ، از تیمِ دیگه ای هم بازیکن آورده ؟!![]()

...من کلا از ایتالیا بدم میاد...به نظرم خیلی یخ بازی میکنه...اما این بازی واقعا نشون داد که عوض شده...خــــــــــــــیلی بهتر از اسپانیا بازی کردن به نظرم...
)...فقط آخرای بازی ول داد دروسی...که گل اسپانیا هم همونجوری به ثمر رسید...
...

رو دیدم 2-1 جلوئه اوکراین...
دوره زمونه عوض شده مخصوصا الان که موقع امتحاناته و خیلی از پسرا مشغول خرخونین و دخترا فوتبال نگاه میکننبه نقل از PRΦ :Wow ! کمتر دیده بودم دخترا اینقد با دقت بازیو نگا کنن و تحلیلش کنن![]()
خب حالا زیاد میبینین!به نقل از PRΦ :Wow ! کمتر دیده بودم دخترا اینقد با دقت بازیو نگا کنن و تحلیلش کنن
منم راضی بودم از هاجسون و تیمش ، تاکتیکای مستقیم با پاسای سرعتی بهترین گزینه برای انگلیسه ، خیلی خوب بودن تو نیمه اول
نیمه دوم بیشتر دفاع کردن ، برا ضد حمله ام برنامهای نداشتن انگار ، حمله هایی ام که میکردن زیاد سرعتی نبود ، واسه همین مجبور بودن از گوشه ها برن جلو که بعد نه سانتراشون خوب بود ، نه خوب توپو پشت محوطه میچرخوندن ، دلیلش ام نبود هافبک تهاجمی خلاق بود
بعد آقا یه چیزی ام در مورد تورس :
واقعا هنره که یه بازیکن خودشو تو موقعیت قرار بده ، تورس تو چند دقیقهای که بود ۳ - ۴ تا موقعیت واسه خودش درست کرد
تا موقعی که تورس نبود ، اسپانیا ۵۰ بار توپو پشت محوطه میچرخوند ، تا یه موقعیت درست میکرد ، ولی دیدین که وقتی تورس اومد خیلی راحت و با چند تا پاس ساده موقعیت درست میشد
موقعیتای خیلی مسلمیو خراب نکرد ، اون تک به تکی ام که نتونس بوفونو جا بزاره بیشتر به خاطر تجربهی بوفون بود

)،اتحاديه انگليس فهميد يورو بدون تري نميشه،جلسه دوم دادگاه تري رو انداخت بعد يورو.هاجسون هم به خاطر تري،فرديناندو خط زد.
مگه چیه؟به نقل از پوریا خلوت! :من هنوزم میگم این انگلیس با این بازیش پشیزی شانس در برابر اسپانیا و ایتالیا و آلمان و حتی هلند نداره :)

) بالا میان،قهرمان میشن!به نقل از Spammer :مگه چیه؟
مثل شیر(چلسی) بالا میان،قهرمان میشن!

بله با سانتر و ضربه ایستگاهی و البته ضدححمله!به نقل از پوریا خلوت! :
با 3 4 تا سانتر و ضربه ایستگاهی؟ :)...بیخیال رفیق...فکر کردی مدافعان آلمان و ایتالیا روی این توپا کم میارن؟؟...با پاس های تو عمق برای رونی؟...تو ایتالیا کیلینی و دروسی و تو آلمان هم بادشتوبر عالی عمق رو پوشش میدن...بوفون و نویر هم کم گلرهایی نیستند...
بیاین منطقی باشیم...کاری ندارم چی میشه...اما شانس خیلی کمی داره انگلیس...