... ترجیح میدم که از این شبکه های بلاد کفر که انگلیسی گزارش میکن نیگا کنم
هم تقویت زبانه هم بازیکنا دم کشیده دیده نمیشن 

...هر چی بازی ازش دیدم فقط تونسته مدیریت کنه...اصلا خوب سوت نمیزنه...
...به جز گل یونان که کار تیمی قشنگی داشت...
..باو یجوری میحرفه انگار دنبالشن :-s 

) خیلی خوب بود و چک هم ضعیف کار کرد.

اصلا باورم نمی شد که همون چک بازی با بارسا و بایرن باشه!گل سوم کاملا پت چک مقصر بود...گل چهارم هم تا حدی مقصر بود...اما انصافا کاملا حق روسیه بود برد بازی...به نقل از Fateme - SampaD :چقدر من گروه 2 رو دوست دارم! چیه این گروه های شل و ول! بابا فوتبال ملی هم چین چیز جالبی نیست مگر این که یه بازی توپ توش در بیاد! گروه دو خیلی خوبه!
امشب : آلمان - پرتغال 23:30
یعنی دیشب پیتر چک 4 تا خورد؟اصلا باورم نمی شد که همون چک بازی با بارسا و بایرن باشه!

...آخه اینجوری یکی از اینا حذف میشن 

ین چه حرفیه عزیز من؟؟؟به نقل از Spammer :من چشمم آب نميخوره گروه دو گروه خوبي بشه،گروه انگليس و فرانسه و سوئد بهتره!
...
...شاید چون حالم از سبک فوتبالشون به هم میخوره اینو میگم...ولی واقعا به نظرم تیم نیست انگلیس...سرشار از ستاره هست...اما"تیم"نبوده و نیست...
...معیارات چیه کلا؟؟ 
...البته ایساکسون هم گلر بدی نیست(گلرشون اونه تو این جام؟)
حرفت رو در مورد اینجا قبول ندارم...کلا حرفت صحیحه ها...مثلا من مطمئنم بازی اسپانیا ایتالیا جذاب نخواهد شد کلا...چون شدیدا بسته میشه بازی...به نقل از Spammer :من نگفتم تيما بدن،بازيها ممکن بد باشه،دو جام جهاني اخير که گروه مرگ بازي هاي بدي داشته،يورو 2008 گروه مرگش خوب بود که اونم به خاطر ضعيف بودن ايتاليا و فرانسه بود.
رقابت گروه انگليس و حتي گروه اول نزديکه،جذاب ميتونه باشه.

البته انصافا دانمارک خـــــــیلی خوب حمله میکنه...به نقل از بیلی بچه...! :... و اینجا یکی از همون جاهایی ه که می تونیم از آقای خیابانی، نقل قول کنیم:
" اگه تیمی گل نزنه، گل می خوره"