والا اونام آدمن. شاخ و دم ندارن. مثل مان. قضیه اینه که فرد A یه سری معیارها داره و یه سری ارزشها که خب تو یه اولویتی براش قرار دارن. این ارزشها و معیارهای A ، در بین ارزشهای و اولویتهای فرد B نیستن.به نقل از M A H T A :به نظرتون آدمایی که نسبت به بقیه بی تفاوتن چجور آدماییَن؟
یا مثلن چه چیزایی باعث میشه ادما بی تفاوت بشن..؟
+ تکراری.. ؟![]()
ببین من منظورم اینه که یکی بعد از یه مدتی بی تفاوت بشه! نه اینکه کلن به یکی توجه نکنه! خب اگه اون طوری باشه که معلومه جوابش.. دیگه بحث کردن نداره..به نقل از پویا م :یک فرد هم، مطابق به اولویتهاش بهشون توجه میکنه. مثلا من به چیزی که رنک اول ارزشهامو داره بیشتر توجه میکنم و خب اینکار هم منطقیه به نوعی.
و خب واضحه که چرا یک نفر نسبت به یه چیزی بیتفاوت و یا بیتوجه میشه. اون چیز تو معیارها و ارزشها اون فرد نیستش
به نقل از M A H T A :ببین من منظورم اینه که یکی بعد از یه مدتی بی تفاوت بشه! نه اینکه کلن به یکی توجه نکنه! خب اگه اون طوری باشه که معلومه جوابش.. دیگه بحث کردن نداره..
مثالت که عالی!به نقل از ROzhiN :مثلاً بعضی دخترا اینطورین که خیلی دوستاشون براشون مهمن و اینا، به محض اینکه با یه پسری دوست میشن، دیگه نسبت به دوستای مدرسهشون بیتفاوت میشن. چون اون فردِ X تو ذهن طرف جایگاه بالاتر و مهمتری نسبت به بقیه پیدا کرده.
(به به چه مثالی)
+نهیلیسم هم میتونه باعث بیتفاوتی بشه. نمیتونه؟![]()
ایول که حرف دلمو زدیبه نقل از یک بنده ی خدا :نهیلیسم دلیل اصلی بی تفاوتی است...اما اشتباه نکنیم...شاید بهتر باشه بگیم نهیلیسم(بی ارزشی محض)خود بی تفاوتی است نه دلیل آن...
دلایل بی تفاوتی...
به نظرم هیچ ربطی به دیگران نداره...وقتیه که انسان از خودش خسته بشه
یه سوالیبه نقل از کیــمیا シ :من لحظه اى بى تفاوت شدم به تقريبا همه چيز كه فهميدم واقعا هيچ چيز ُ هيچكس ارزش نداره
آدما به راحتى تو رو زير ِ پاشون له مى كنن
خيانت مى كنن دروغ ميگن
تو رو آزار ميدن ُ در نهايت با يه لبخند ِ تصنعى ِ صميمى ميخوان همه چى رو درست كنن
من تصميم گرفتم نسبت به افراد ُ چيزايى كه ديگه برام ارزش ندارن و صرفا مايه ى اذيتم ميشن بى تفاوت شم!
يا در نهايت تظاهر مى كنم كه برام مهمه
واقعا ارزشاى زندگى خيلى راحت شكسته ميشن
من نمى خوام در كنار ِ اين ارزشا شكسته بشم
ترجيح ميدم خودم ُ كنار بكشم ُ بى تفاوت باشم.
خب نكته اينجاست كه من اصن باعث ِ اون اتفاقه نميشم!به نقل از loverman :یه سوالی
فک نمیکنی که اینطوری خودت هم شدی یکی از اون آدم هایی که بقیه رو له میکنن و آخرش سعی میکنن طوری رفتار کنن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ؟