پاسخ : نقد عکس
خوشحال می شم نظر دوستان رو بدونم
خوشحال می شم نظر دوستان رو بدونم
این چرا انگار یه جورِ غیر طبیعی ایه؟به نقل از amparisay :خوشحال می شم نظر دوستان رو بدونم
![]()

به نقل از M.Sh :خیلی خوبه
فک کنم اگه درخت نصفه نمی بود بهتر بود....
اسمونش عالیه مخصوصا نزدیک درختاش
ادیت شده حتما نه؟
مثل نقاشیه!!!!!!!!!!!
اتفاقا به نظرم عکس ِ ادیت نشده یه جوریه ! بازم ارجاع میدم به اینجا !
به نظر من اگه میخواستی دو راهی رو نشون بدی بهتر بود از زاویه یا فاصله ی دیگه ای عکس رو مینداختی.چون اینجور که الان هست اونقدر که باید مفهوم دو راهی رو نمیرسونه.به نقل از مــهــســافــت...! :دو راهی
![]()

خود اون حشرههه زشته!به نقل از Nikon D3000 :من اصلا حس خوبی نسبت به این ندارم ٬ ولی ایرادشم پیدا نمیکنم ؟![]()
يكمم واضح نيست.

به نقل از ستـاره :من اصلا حس خوبی نسبت به این ندارم ٬ ولی ایرادشم پیدا نمیکنم ؟![]()
+ مُشاء .
ادیت فقط تنظیم رنگ و کنتراست .

به نقل از z@hra :یه ذره زیادی تاره بعد سبزشم خیلی تو چش میزنه. ولی خیلی هم بد نیس که![]()
#-o
حس ِ بدی منتقل میکنه برگ ـه !به خاطرِ اینکه عکس ماکرو ئه, سوژه جای نسبتاً خوبی قرار گرفته و اون پشت فلو شده, پاهایی که گفتی اصن تو چشم نمیزنن و من که اول اصلاً ندیدمشون!به نقل از لولیع¹ :کلا یه جوریه
این کفشدوزکِ هی تن تن را میرفت اصن واینمیستاد یه جا
پاهای بابامم تو عکس افتاده
![]()

و باعث شده عکس خراب شه.نمیدونم امکانِ تغییر زاویه نسبت بهشو داشتین یا نه, باید زاویتون رو تغییر میدادید. کله ی بادبان از کادر رفته بیرون و در عین حال, افق (که البته خط نیست و یه چیزایی توش هست -کوهَن اونا؟ ساختمونن؟ من کورم تقریباًبه نقل از mahya... :
- ) از وسطِ کشتی رد شده و یه کم آزار دهنده است :/ وسط قرار گرفتنِ کشتی چیزِ بدی نشده ولی خب بازم توی یک سوم قرار میگرفت خیلی بهتر بود 

به نقل از z@hra :خیلی دوسشون داشتم. همشون خراب شدن
-برای دیدن اندازه بزرگتر رو عکس کلیک کنین.

هر کار کردم عکسه درست نمی اومد مجبور شدم اونجوری بذارم.به نقل از ستـاره :+ تشکر ویژه برای گذاشتن عکس کوچیک![]()
+ میتونی یه مقدار با brightness ـش بازی کنی ٬ خیلی تیرهست عکس!
بعد دیگه این که جا داشتی از زاویههای بهتر بگیری ٬ مثلا از راست شاید٬ که هردوتا گل کج بیفتن![]()
نظر منه البته :د
خوبه اینجوری؟
آره ٬ خیلی بهتر شد : >به نقل از z@hra :
زاویه اش هنوز مشکل دارهبه نقل از z@hra :