پاسخ : نقد عکس
خب نه ، این قایقه که همش اون پشت وصل نبود که ، شبا ساعت 9 اینا که هوا تاریک بود این قایقه رو وصل می کردن به این میبردنش از آب بیرون که اونموقع هم هوا تاریک بود متعسفانه !
به نقل از F@|-|!mEh :با این توضیحاتی که گفتی , به نظر اگر قایق رو با جیب مینداختی خیلی سوژه قشنگی میشد ! دیگه اون ساختمون رو نمینداختی و تمرکزت رو روی جیب و قایق میذاشتی !
خب نه ، این قایقه که همش اون پشت وصل نبود که ، شبا ساعت 9 اینا که هوا تاریک بود این قایقه رو وصل می کردن به این میبردنش از آب بیرون که اونموقع هم هوا تاریک بود متعسفانه !

من نگفتم در همۀ عکسها سوژه وسط کادر نشون دهندۀ ضعف عکسه. جمله ام رو اینطوری اصلاح کن : در عکس شما، وسط بودن سوژه، یعنی ضعف عکس شما. به صورت خاص این عکس رو داشتم صحبت می کنم. یک ماه اوراکسپوز، وسط کادر. نمی دونم، شاید اگه یه ماه اوراکسپوز توی نقطۀ طلایی داشته باشیم، بشه به چشم مینیمال بهش نگاه کرد و برای هر نقطۀ طلایی یه تفسیری آورد (نقاط طلایی با هم فرق دارن و قدرت و تفسیر متفاوتی دارن هرکدوم توی هنر) اما الان که وسط کادره با هیچ نگاهی نمی تونم توجیهش کنم. به خاطر همین هم گفتم ادیت کن شاید بشه یه کاریش کرد.