- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 2
- شهر
- زنجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- علامه طباطبایی
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
توجه کنید انتخاب جند گزینه مجاز است.این رای گیری بالای صفحه از 120 درصده؟:)
دوتا گزینه ها درصداشون به هم مربوط نیست.
توجه کنید انتخاب جند گزینه مجاز است.این رای گیری بالای صفحه از 120 درصده؟:)

در نهیت بگم که کیهانشناسی ،اختر فیزیک ونجوم سه رشته متفاوت از همن که با یه سرچ کوچیک میتونید کلیاتی از شون بفهمید،برای کسایی که نمیدونستند)

به ما گقتن مدال نجوم معافیت نداره هاسلام
بله بعد مدتها اومدیم سمپادیا یه تاپیک خوب دیدیم :))
وقتی از نجوم آماتوری خوشت نمیاد بیخیال المپیاد نجوم شو.
یه سری نکته هم حس کردم باید بهش اشاره کنم. یکی اینکه کلاسهای باشگاه دانشپژوهان خیلی چیز خاصی نیست. حس نکن قراره اونجا کیهانشناسی خفنی یاد بگیری!
بعلاوه اینکه زوده برای فکر کردن در این سطح که میخوام از الان کیهانشناسی خفن یاد بگیرم! بخاطر همین پیشنهادم اینه که بیای از دوران تحصیلت تو دبیرستان لذت ببری. یعنی بشینی کلا چیزهای مختلفی از فیزیک ببینی و علم عمومیت رو از فیزیک بیشتر کنی. (پیشنهاد میکنم گرایشهای دیگه فیزیک رو هم ببینی)
مثلا دوتا کارگاه و سمینار و اینا بری.
بعد نکته دیگه هم اینکه مدال نجوم هم معافیت کنکور داره. مثل فیزیک. (ولی خب نجوم کلا وارد مسائل مدرن کیهان در اون حدی که انتظار داری نمیشه)
تو فیزیک المپیاد هم خبری از کیهان نیست به اون صورت.
به صورت کلی پیشنهادم اینه که المپیاد فیزیک بخونی چون در خلالش میتونی چیزای جالبی از فیزیک ببینی.
و درکنارش هم میتونی کارهای متفرقه زیادی تو زمینه کیهان انجام بدی.
اول از همه هم پیشنهاد میکنم که یه سر به دانشگاهها یا مراکز علمی (مثل IPM) بزنی و با اساتید گرایش کیهان یکم هم صحبت بشی (قبلش ایمیل بده برای هماهنگی) از پیشنهادهای اونها استفاده کنی نه یه سری آدم تو اینترنت!
موفق باشی.

یه سوال اونوقت ایشون از چه سالی شروع به خوندن کرده بودن؟ببین اگه معافیت از کنکور میخوای سراغ نجوم نرو چون سهمیه معافیت نداره ولی فیزیک داره
اما با توجه به اینکه گفتی میخوای داخل دانشگاه کیهان شناسی بخونی پس معافیت کنکور خیلیم برات تاثیرگذار نیست چون کیهان شناسی خیلی رشته شلوغی نیست که بخوای بابتش رتبه های خیلی پایین بیاری
پیشنهادم بهت اینه که وقتت رو صرف نجوم کنی ولی چون نجوم و اخترفیزیک با المپیاد فیزیک مبانی مشترک زیاری داره یه نگاه به فیزیکم بنداز چون احتمال موفقیت داخل هردو المپیاد خیلی کم نیس
همین پارسال یه نفر داخل مرکز ما توی سه تا المپیاد(البته رشته علوم تجربی بودش و المپیادایه زیست شناسی و سلول بنیادی و علوم اعصاب رو شزکت کرد)مدال طلا گرفت

)