من تو فیزیک با ده تا سوال درست قبول شدمبه نقل از skYboy :میشه هر کس قبول شده درصد شو حالا تقریبی بذاره تا کف هر رشته ی جورایی مشخص شه؟
![]()
![]()
![]()
76؟خیلی پایین نیس و3 شیمی؟می گفتن کف 85 ه ک.....به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :من با هفتادوشیش قبولیدممممممم ;شیمی خودشمD![]()
![]()
![]()
![]()
چه جوري قبول شدي؟؟؟من با ٧٨ قبول نشدمبه نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :من با هفتادوشیش قبولیدممممممم ;شیمی خودشمD![]()
![]()
![]()
ژانر بدخت قبولی ندیده تو المپیاد !!!!
آره دیه....
شما دوتایی تون ب درصد اتون مطمئنین؟منظورم اینه ک کلید اتون درست بوده؟تازه شنیدم یکی ا سوالاتون مشکل داشته ها؟به نقل از Immortal :چه جوري قبول شدي؟؟؟من با ٧٨ قبول نشدم![]()
بعد تو با ٧٦ قبول شدي؟؟؟امكان نداره!!!
من كليدم برنا سعيدنيا بود كه ي غلط داشت كه غلطشو تو كليدش تصحيح كرد!پس فك كنم درصدم دقيق باشه! ولي الان هر كاري ميكنم نميره تو sanaad.irبه نقل از skYboy :شما دوتایی تون ب درصد اتون مطمئنین؟منظورم اینه ک کلید اتون درست بوده؟تازه شنیدم یکی ا سوالاتون مشکل داشته ها؟
منم میگم کف از 76 اینا بالاتره ب نظرم؟چون 90 و 100 خیلی کم نبودن ا...
پس از کجا میگی قبول نشدی؟!! v*p*n یا sock*s رو قطع کن، باید درست شه!! چون منم با sock*s نمیتونم برم سنادبه نقل از Immortal :من كليدم برنا سعيدنيا بود كه ي غلط داشت كه غلطشو تو كليدش تصحيح كرد!پس فك كنم درصدم دقيق باشه! ولي الان هر كاري ميكنم نميره تو sanaad.ir
چيكاركنم؟
من ک بدون vpn و ultra وsocks و اینا رفتم موفق شدم،البته نوشته بود 1545 نفر کاربر رو "خط ه :-[ " شاید و3 همینه....به نقل از Immortal :من كليدم برنا سعيدنيا بود كه ي غلط داشت كه غلطشو تو كليدش تصحيح كرد!پس فك كنم درصدم دقيق باشه! ولي الان هر كاري ميكنم نميره تو sanaad.ir
چيكاركنم؟
خوبه دیگه،سناد هم خیرش ب یکی رسید و باعث شد قطعش کنی....به نقل از پــارسا :برای منم با socks رفتم نشد
مجبور شدم قطعش کنم![]()
اره اگه بخواین نظرسنجی بذارین باید و3 هر رشته ی دونه باشه،زیاد میشه وو اینجا جاش نیس باید تو هر انجمن مخصوص این کارو کنین...به نقل از Augustus Cesar :در مورد چی نظر سنجی بذاریم خب؟
خدا کنه نتایج اشتب باشه و بیان دوباره ی نیگاهی بش بندازن...به نقل از Immortal :من و علي رجايي بالاي. ٦٥ زديم ولي هيچكدوم قبول نشديم!!!![]()