رهاـbehemoth
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- زیست
پاسخ : اساطیر یونان و روم
[
فکر خوبیه، من می گم با آنالیز زئوس شروع کنیم.
خب توی پست های قبلی در مورد تولد زئوس و به پادشاهی رسیدنش صحبت کردیم. حالا به نظر من بهتره در مورد داستانهایی صحبت کنیم که زئوس توش نقش محوری داشته.

[
به نقل از ریـحـانـه :بچهها به نظرم بهتره راجع به هرکودوم از اینا بحث بشه تا اینکه هرکس یه سریشون رو معرفی کنه. کلا روند بحث و بررسی رو پیش ببرید مفیدتره.
فکر خوبیه، من می گم با آنالیز زئوس شروع کنیم.
خب توی پست های قبلی در مورد تولد زئوس و به پادشاهی رسیدنش صحبت کردیم. حالا به نظر من بهتره در مورد داستانهایی صحبت کنیم که زئوس توش نقش محوری داشته.

به جای زئوس یه سنگ به خورده کرونوس داد
 به جای زئوس یه سنگ به خورده کرونوس داد   (کرونوس فک می کرد زئوس رو هم خورده ). پس نتیجه می گیریم زئوس آخرین عضو از خانواده بود که قرار بود خورده بشه!
 (کرونوس فک می کرد زئوس رو هم خورده ). پس نتیجه می گیریم زئوس آخرین عضو از خانواده بود که قرار بود خورده بشه!
		 بیخیال.
بیخیال. 

كتابش عاليه و البته در مورد صحبت جناب دارسي اين همه علم و قدرت رو كه شما فرموديد شايد اين تمدن ها داشته اند پس چطوري به كل نابود شدن مثلا چرا هبچ اثري از كاخ حضرت سليمان نمونده و ميگن فقط برخي از افراد ميتونن اين رو ببينن واقعا همه ي حقيقت اينه؟؟؟
 كتابش عاليه و البته در مورد صحبت جناب دارسي اين همه علم و قدرت رو كه شما فرموديد شايد اين تمدن ها داشته اند پس چطوري به كل نابود شدن مثلا چرا هبچ اثري از كاخ حضرت سليمان نمونده و ميگن فقط برخي از افراد ميتونن اين رو ببينن واقعا همه ي حقيقت اينه؟؟؟