پاسخ : 27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران
و اینکه تعریفت از پوستر مدرسه ی غیرانتفاعیُ فرزانگان چیه واقعا ؟! ینی برچه اساسی اینُ گفتی ؟
خوب منظورم اینه که ، با این دید ببینین که برای این پوستر زحمت کشیده شده . نیاین همون اول بگین به نظر نمیاد فکری رو این باشه !!
همه ی اینا رو در نظر بگیرینُ بعد انتقاد کنین و خیلی هم خوبه انتقاد درست کردن . :)
میشه بگی این خیلیا که براشون دلچسب نبوده کیان ؟!به نقل از گاو عاشق :@ریحانه:دعوایی نیست...اما بحث سر اینه که پوسترتون واقعا برای"خیلیا از بیرون"دلچسن نبوده...به ادبیات خودت ارجاعت میدم ریحانه...
"خیلی ها از سمپادی ها(که خودت میدونی قصدشون دعوا و گرفتن سوتی نیست))دارن از این پوستر انتقاد میکنن...
من خودم واقعا از این پوستر خوشم نیومد...(در صورتی میتونی بگی ته ایده است و اینا که"هنر برای هنر"باشه...اینجا"هنر برای مردم"است ریحانه...اگه مردم خوششون بیاد و با وجود این پوستر یادشون بمونه که فرزانگان و با مدارس عادی میفرقه(ببخشید اما واقعا من با این پوستر یاد یه مدر3 نسبتا خوب غیرانتفاعی میافتم نه فرزانگان1...و این ذهنیت واقعا درخور مدر3 با همچین آدمایی نیست)من و دیگر سمپادی ها حتی حق حرف زدن هم نداریم...چون شما"موفق"بودین...اما من و سایرین شک داریم این پوستر بتونه تفاوت ها رو زنده کنه...)در هر حال یه خوبی عالی پوستر اینه که ویژگی اصلی فرز رو نشون میده(3رفا برداشت های خودمه و یک نظر محترم)که چیزی نیست جز"فرز بودن و نه 3رفا نابغه بودن"...یعنی در جمع بودن ارجح بر به تنهایی خوب بودن...یعنی اتحاد...اینا خیلی خوبه ریحانه...اما واقعا به نظرم این ایده"مصنوعی"است...
----------------------
یه ذره به جای اینکه فک کنین سوتیُ اینا بگیرین از ما ، با دید خوب نگاه کنین !
------------------------
@ریحانه:این حرفت رسما ناراحتم کرد...نیازی به تذکر نیست...امید هست خودت ویرایشش کنی...(ما نه اینجا اومدیم که سوتی بگیریم و نه اینکه به قول تو"خوب" [-(نگاه کنیم)
در هر حال اینجور که من شنیدم تا اینجای کار حداقل از نظر سازماندهی از ما خیلی خیلی بهتر بودین...و این خیلی خوبه :)...و در مورد پروژه ها و سطحشون هم با دیدم از شما چشم بسته مطمئنم خیلی خوبه...
و اینکه تعریفت از پوستر مدرسه ی غیرانتفاعیُ فرزانگان چیه واقعا ؟! ینی برچه اساسی اینُ گفتی ؟
خوب منظورم اینه که ، با این دید ببینین که برای این پوستر زحمت کشیده شده . نیاین همون اول بگین به نظر نمیاد فکری رو این باشه !!
همه ی اینا رو در نظر بگیرینُ بعد انتقاد کنین و خیلی هم خوبه انتقاد درست کردن . :)

)که چیزی نیست جز"فرز بودن و نه 3رفا نابغه بودن"...یعنی در جمع بودن ارجح بر به تنهایی خوب بودن...یعنی اتحاد...اینا خیلی خوبه ریحانه...اما واقعا به نظرم این ایده"مصنوعی"است...
(شوخی بودا
) و حتی طوریه که تو تاپیک کارگاه فرزانگان 2 , یکی برمیگرده میگه نباید سرود های ما رو بخونید (یه جوری که انگار اون سرودا رو از تو جیبش در آورده, یاد وقتایی میفتم که میرفتیم پارک, یه بچه به اون یکی میگفت تاب مگه مال توئه؟ اون میگفت آره, اون یکی میگفت سندش کو؟