پاسخ : 27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران
خب من دیروز حدوداً 5 ساعت اونجا بودم

تقریباً همه جا رو دیدم, به جز فیزیک که دو بار اومدم ولی نشد برم تو. ریاضی ها رو هم گوش ندادم, پوستر هاشونو نگاه کردم فقط.
تئاتر هم آخرش نشد برم متاسفانه
پروژه های نجوم خوب بودن. کامپیوتر ها خیلی خوب بودن. ریاضی ها و زیست ها رو راستش توقع بیشتری داشتم.
هوافضا وقتی رفتم نمیدونم چرا همه اونقدر خسته بودن

به قیافه هاشون که نگاه میکردم خستگی میبارید ازشون, دلم میسوخت برم جلو واسم توضیح بدن

برای همین خودم نگاه کردم بیشتر (یه ذره هم اطلاعات اینا داشتم از قبل) به نظرم کاراشون قوی بود.
در مورد عکاسی, خیلی انتظار بیشتری داشتم! وقتی وارد اون قسمت شدم اصن ضد حال خوردم یه جورایی. پرنده پر نمیزد!
و اشکال اصلاً از عکس ها و ماهیت کارشون نبود. آدم اصن دلش از همین میسوزه, عکس هایی که گذاشته بودن خیلی خوب بود ولی چیزی که باعث شده بود اونجا پرنده پر نزنه, چیدمان بد بود. یه تعداد خیلی زیادی عکس بود در ابعاد خیلی کوچولو ! (13*18 ! اصلاً اندازه ی مناسبی واسه عکسی که میخواد به نمایش گذاشته بشه نیست! این اندازه به درد توی آلبوم میخوره!) بعدم فضایی که بهش اختصاص داده شده بود خوب بود اما طوری چیده بودنشون که آدم ها حوصله نمیکردن نگاه کنن. بهتر بود توی یه ردیف (یا نهایتاً 2 تا ردیف) چیده میشد. به هر حال اینکه دیدم قسمت عکاسی اینقدر بی رونقه (اونم در شرایطی که عکسای خوبی توش هست) حالمو گرفت

از بین عکسها هم به طور کلی عکاسی آناهیتا هدایتی رو بیشتر لایک میکنم

فقط یه عکس بود که به نظرم واقعاً خیلی شاهکار بود ( دو بار هم زده بودنش

) ولی هر چی فکر میکنم اسم عکاسش یادم نمیاد
بوفه خوب بود. جای خوبی هم براش در نظر گرفته بودید
کارای تم و تزئینا خیلی خیلی خوب بود به نظرم

لوگو های کف حیاط هم خیلی خوب اجرا شده بود. من کارگاه پارسال رو به خاطر همزمان شدنش با کارگاه فرزانگان 2 نیومدم, ولی با کارگاه پیارسال که مقایسه میکنم تزئین و اینا خیلی خیلی بهتر هم شده بود
در مجموع من به شدت لایک میکنم و به دست اندر کاران (

) تبریک میگم بابت کارگاه خوبشون