• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرارياضي رودوست داريد؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Askari78
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چون هیچ شکی توش نیست و همین طور هیچ راه برگشتی.
توش فکر میکنی پس هستی.

چون جالبه ک از هیچی باید به همه چی برسی

استدلال داره نظم شدید داره و خاصه....

يكي از ويژگي هاي خيلي جالب رياضي اين هست كه برخلاف تقريبا هر رشته ي ديگه اي(كه بنده مي شناسم) حتي يك دانش آموز دبيرستاني (با تخفيف سال اول دانشگاه) ميتونه از اصول و به عبارتي صفر شروع كنه و بره بالا. مثلا در علوم تجربي (فيزيك و شيمي و زيست) يك دانش آموز بايد از اطلاعات نه چندان پايه اي و به عبارتي درجه چهار و پنج شروع كنه (مثلا قوانين مغناطيس يا سيالات فيزيك) و بعد از درك كردن مطالب سطحي يكذره يكذره به عمق بره و به اصول برسه ولي رياضي طوري هست كه با يك سواد خوب از جبر مقدماتي و منطق رياضي ميشه تقريبا هر چيزي رو خودتون از اصول (اصل موضوع) بسازيد بريد بالا

ریاضی تنها درسی که یه حریم خیلی محکم داره.هیچ درس دیگه ای بهش راه نداره. یعنی وقتی ریاضی میخونی حس میکنی کلا از دنیا جدایی!
خیلی خوبه :)

من ریاضی خیلی دوست دارم چون وقتی مسئله سخت حل میکنم احساس قدرت میکنم:D

چون وقتی مسائل ریاضی رو حل میکنم لذت میبرم!...حس خوبی بهم دست میده!
البته خب خیلی وقتا هم گیر میکنم ولی سعی میکنم که بتونم حلشون کنم!
ریاضی مادر همه ی علومه دیگه!

چون بنابه نظر کانت،گزاره های ریاضی ترکیبی پیشینین!
یعنی ضرورت دارن ولی همانگوئی هم نیستن بلکه شناخت میدن.تنها راهی که میشد فیزیک رو از برهان های شکاکانه هیوم نجات داد!

کی؟!؟!؟!؟!؟!
من؟!؟!؟!؟!؟!؟!
انصافا پیرمرد سختگیر و غرغرو و بی اعصابیه... ولی چیزی تو دلش نیست بیچاره...

ریاضی عشقه.
سادس
منطقیه
روندس
بی الایشع
از ادمی به دوره .
با ریاضی میشه حتی خدا رو هم درک کرد

نظر من اینکه در ریاضی یک سری قوائد اولیه رو که بلد باشی از اون به بعد میتونی خودت سوال ها رو جواب بدی و از جواب دادن منظورم یه چیزی شبیه کشفه.
اعداد در کنار هم قوانین طبیعت و معیار ها رو میسازن حالا روی کاغذ به صورت سوال مطرح میشه و پیدا کردن پاسخ این سوالات از طریق ذهن نوعی اکتشافی که ریاضی رو لذت بخشی میکنه.

Back
بالا