میعاد
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور-اهواز
- دانشگاه
- صنعت نفت
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
پاسخ : بیشتر بودن سن مرد در ازدواج
بله هم اختلاف سنی با بچه زیاد میشه هم تو اون سن خیلی از توانایی های زن و مرد تحلیل رفته و هم دیگه اون روحیه دوران جوونیشون رو ندارن .
حالا اینطور نیس ک دقیق بین 25 تا30 سال باشه اگه دونفر با هم تفاهم داشته باشن و کم . کاستیای همو قبول کنن چرا از جوونیشون استفاده نکنن من خودم توی 21 سالگی ازدواج کردم و به هیچ وجه پشیمون نیستم
نه چ مشکلی؟همسر من حدودا یکسال از من کوچک تره و در این زمینه به هیچ ممشکلی برنخوردیم.به نقل از exactly 90thing :دوستان مثلا یه سال بزرگتر بودن زن و فاصله سنی کم مشکلی به جود میاره ایا؟ فک نکنم
به نقل از کوزت :من تنها چیز
ی که میدونم اینه که وقتی 30 سالشون شد بچه بیارن بعدش اختلاف سنی زیاد میشه خوب نیس![]()
ازدواج بالا 30 سال به نظرم خیلی مسخره و کسل کنندس![]()
دو طرف خیلی خیلی پخته و بزرگن![]()
بین 25 تا 30 خوبه به نظرم![]()
بله هم اختلاف سنی با بچه زیاد میشه هم تو اون سن خیلی از توانایی های زن و مرد تحلیل رفته و هم دیگه اون روحیه دوران جوونیشون رو ندارن .
حالا اینطور نیس ک دقیق بین 25 تا30 سال باشه اگه دونفر با هم تفاهم داشته باشن و کم . کاستیای همو قبول کنن چرا از جوونیشون استفاده نکنن من خودم توی 21 سالگی ازدواج کردم و به هیچ وجه پشیمون نیستم

) اما از چند جا حکایت هایی شنیدم که از نظر روانشناسی معمولا پسر هایی که خانواده ی کاملی ندارند بخصوص یک مادر که بتونن بهش تکیه بکنن به این نوع ازدواج ها (که پسر کوچک تر از دختر باشه) متمایل میشند که بتونند به اون دختر بزرگتر از خودشون تکیه بکنند نه صرفن ازدواج بکنن که یه خانواده تشکیل داده و سرپرستی اونو به عهده بگیرند .
) و همه ی فامیل میگن حیف نیست این زن واسه اون پیرمرد ؟!!!؟! با این حرف و حدیث ها هرچه قدر سنشون بهم نزدیک تر بهتر !
)

چون نقطه مشترک زیادی دارن و میتونن