• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ام اس ...؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع closeman
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ام اس ...؟

من یه دو سه روزیه حس می کنم سر انگشتای دست چپم بی حسه کامل نه ولی به نسبت قبل بی حسه از دیشبم انگشت اشاره دست چپم تیک داره همش میپره! نمی دونم شاید تلقینی باشه ولی حس می کنم طرف چپ بدنم بی حسه یه کم و سنگینه :( حتی چشمم هم درد می کنه و حس می کنم تار می بینم به نسبت قبل
شایدم تلقینیه ولی امکانش هست MS باشه؟ :-s

یه سوالی : می تونه زمینه ارثی هم داشته باشه یا فقط محیطی ـه ؟

به نقل از uranuscelona :
من یه دو سه روزیه حس می کنم سر انگشتای دست چپم بی حسه کامل نه ولی به نسبت قبل بی حسه از دیشبم انگشت اشاره دست چپم تیک داره همش میپره! نمی دونم شاید تلقینی باشه ولی حس می کنم طرف چپ بدنم بی حسه یه کم و سنگینه :( حتی چشمم هم درد می کنه و حس می کنم تار می بینم به نسبت قبل
شایدم تلقینیه ولی امکانش هست MS باشه؟ :-s
نه! MS زير 20 سالگي بروز نميكنه. يعني تا الان كه هيچ كس نگرفته!
به نقل از استرانسیم :
هنوز هيچ دليلي براي بروز اين بيماري پيدا نشده. پس نميشه گفت ارثيه يا محيطيه. تا اونجايي كه من ميدونم توي تحقيقات متوجه شدن اغلب افراد مبتلا به MS كمبود ويتامين D و روي دارن (اين ميتونه جز جنبه ي محيطيه اين بيماري باشه!) توي يه سري از تحقيقات هم متوجه شدن كه تو خانواده ي افراد مبتلا به MS سابقه ي بيماري هاي خود ايمني وجود داره! اين يعني ممكنه وراثت هم دخالت داشته باشه!

حالا یه سوال دیگه : به نظرتون میشه هانتینگتون رو با ام اس اشتباه گرفت ؟ هرچند خیلی نادره ...

به نقل از استرانسیم :
تا چند وقت پیش فکر میکردن که زمینه ارثی نداره! اما اخیرا تحقیق هایی انجام شده که نشون میده ام اس زمینه ارثی هم داره!گرچه هنوز کاملا اثبات نشده!این شک و تردید ها هم به خاطر اینه که درباره ام اس خیلی چیزهای کشف نشده ای وجود داره چون تو هر بیمار به گونه ی خاصی بروز پیدا میکنه.
به نقل از نگین . :
بعد بیشتر بالای 30 سال میگیرن ، یعنی سابقه نداشته ( یا بوده بروز ندادن :دی ) که افراد زیر سی سال ام اس بگیرن
واقعا این طوری نیست که زیر ۳۰ سال سابقه نداشته باشه!برای زیر ۲۰ سال این موضوع درسته اما حداقل تو انجمن ام اس ایران تعداد زیادی بیماران مبتلا به ام اس بین سنین ۲۰ تا ۳۰ سال وجود داره.

بچه ها ام اس دوره نهان هم داره؟ :-? مثل ایدز مثلا! چند سال تو بدن باشه بعد خودشو نشون بده :-?

به نقل از استرانسیم :
حالا یه سوال دیگه : به نظرتون میشه هانتینگتون رو با ام اس اشتباه گرفت ؟ هرچند خیلی نادره ...

فکر نمیکنم چون نشانه های هانتینگتون در سنین سی تا پنجاه سالگی بروز میکنه ولی ام اس در سنین 20 تا 40 سالگی به علاوه علایم ام اس و هانتیگتون در همه موارد شبیه هم نیستن مثلا یکی از علایم ام اس کاهش شنوایی یا کاهش قدرت بیناییه در حالی که هانتینگتون این علایم رو نداره یا مثلا یکی از علایم هانتیگتون فراموشیه که این در بیماری ام اس مشاهده نمیشه.

به نقل از مهـشـاد :
بچه ها ام اس دوره نهان هم داره؟ :-? مثل ایدز مثلا! چند سال تو بدن باشه بعد خودشو نشون بده :-?

همه بیماریها دوره کُمون دارن خب :-? من فکر میکنم ام اس هم دوره نهان داره :-؟ بعدش میره تو دوره نقاهت که معمولا با تار شدن چشم یا درد گرفتن مفاصل شروع میشه.

بچه‌ها ، اینجا و اینجا رو بخونین :دی
نوشته جدیدا از نیش زنبور برای درمان ام اس استفاده میکنن ، البته برای کسایی ک حساسیتی به زهرش ندارن
بعد جالب اینجاس برای درمانش باید در دوسال حدود 10هزار نیش دریافت کنن .
البته نه تنها برای ام اس ، از زنبور برای خیلی از بیماریهای دیگه هم استفاده میشه که توی اون دو تا لینک هست .

Back
بالا