vahidd
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
پاسخ : تماشای گروهی | جدایی نادر از سیمین
خوب بر اساس چه نماد هایی پیش میرفت ؟ یعنی هر فیلمی که توش یه قشر مثلآ صعیف جامعه باشه و یه قشر میانی نماد اصلاح طلب و اصول گرا هستند ؟
و از طرفی این تو ایران هست که قشر ضعیف بیشتر اصول گرا هستند ! پس حرف سیاوش هم درست نیست ... ولی ما همیشه دو حذب نداشتیم .اون هم فقط مال ایران الان هست
یعنی اخه کلاسیک و مدرن ! یعنی چی ؟

خوبه خانومه مدیر ؟! اسپمم نیس دیگه

اخه نقره و کمیاب نماد چی هستن ؟به نقل از ریــحــانــه :اون سیاست رو کلی در مورد فیلم عرض کردم . اینا واسه نماد بودن . :)
ببینین این اغراق نیست . بعضی از فیلما براساس نماد پیش میرن . نمیشه گفت همش نماد بود . ولی نماد خیلی داشت .
نه ! مسلما نه !
( توجه کنین به اینکه تو این پستام گفتم که من این دو اسم رو قبول ندارم همونطور که پوریا گفت کلاسیکُ مدرن بودنشونُ قبول دارم . )
کل رفتاراشون تو فیلم اینُ نشون میداد .
خوب بر اساس چه نماد هایی پیش میرفت ؟ یعنی هر فیلمی که توش یه قشر مثلآ صعیف جامعه باشه و یه قشر میانی نماد اصلاح طلب و اصول گرا هستند ؟
و از طرفی این تو ایران هست که قشر ضعیف بیشتر اصول گرا هستند ! پس حرف سیاوش هم درست نیست ... ولی ما همیشه دو حذب نداشتیم .اون هم فقط مال ایران الان هست
یعنی اخه کلاسیک و مدرن ! یعنی چی ؟
به نقل از prabd.chess :نقره...تو رو یاد چی میندازه؟...یاد یه چیزی میندازه...منو یاد یه چیز دیگه...چرا؟...چون صفت نیست...اسم است...و تداعی آزاد است...اما نادر...نادر 3فت است...برای همه مان یک چیز را تداعی میکند:کمیاب...میبینی؟...از همین هم میشه کلاسیسم و آزادی ذهن رو برداشت کرد...
تو ایران قشری که سعی در تغییر دارد را اصلاح طلب و آنان را که میگویند عقیده ی ما برتر است بی چون و چرا و ارزش های فرهنگی را باید بنا نهاد اصولگرا نامیم...
آهان...ببین...نکته همینه...بازم اصغر خیلی قشنگ خودش را محدود به عامل زمان نکرده...اصلا فیلم پیش نرفته(حرفم اولش عجیبه و احمقانه...اما یه ذره بهش بفکر...فیلم حالت بازه بازه داره بیشتر تا حالت محور)

خوبه خانومه مدیر ؟! اسپمم نیس دیگه

ترمه پدرش رو انتخاب کرد یا مادرشو؟؟؟
 ترمه پدرش رو انتخاب کرد یا مادرشو؟؟؟