• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جای زخم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara J
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جای زخم ...

رفته بودیم مشد ! 8ـ9 سالم بود...

دلم دوچرخه سواری خواست ...! یه ذره بازی کردم بد اومدم برم بالا (خونه خالم!) یه در شیشه ای داشتن این دره گیر کرده بود :|

من عقل کل هم فک میکردم هی باید بیشتر فشارش بدم :| :| :|

انقد فشارش دادم دره یه دفه به تیکه های کوچک تبدیل شد و روی من فرود آمد :-L

منم جیغ کشیدم بعد همه همسایه ها اومدن پایین 8-^

یه تیکه از این شیشه ههـــ هم رفت تو دستم (یکم بالا تر از مچ دستم) :|

هیچی دیگه الانم هنوز جاش مونده هیچ وقتم خوب نمیشههههههه :(( :(( :((

منم یه جای بخیه سمت چپ چشم چپم دارم!!
6 سالم که بود رفتم پارک داشتم از پشت یه تاب رد میشدم :-"که تابه خورد کنار چشمم و منو پارک و تاب غرق خون شدیم ;Dبعد از برخورد به تاب پرت شدم روی زمین که پره سنگ بود =))
آری همچین بچه ی نفهم و شجاعی بودم من!! تازه گریه هم نمیکردم نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ :-/اصولا انسانی هستم که زود گریه میشم و اونروز گریه نشدم :o
تازه اون آقایی که داشت بچه اش رو تاب میداد بچه رو برداشت و فرار کرد!!!!! :-w
واینگونه شد که بیمارستانی شدم واین جای زخم باقی ماند آری

من توی پام یه جای زخم دارم که وقتی توی کوچه دوچرخه سواری می کردم افتادم زمین و پام زخمی شد و حالا هم جاش مونده اصلا از اون روز خوشم نمیاد :-<

ولی یه چیز به یادموندنی شده

یکی رو صورتم هست که تو مهد با یه دختره دعوا کردم که اونم نامردی نکرده و ناخن کشیده X-( X-(
روی انگشت حلقم هم رد بریدگی ناجوره در حد بخیه ولی من خیلی دوسش دارم ;)) ;)) ;))

۶-۷سالم بود پام موند تو چرخ دوچرخه،جاش مونده!
بردندک تو بیمارستان پامو ببندند انقد گریه کردم،هرروز هم میبردند بیمارستان ک بسته بندی پامو عوض کنند!!

خب من جای زخم دارم فت و فراوون زیر لب پایینیم رو چونم رو دستام رو زانو هام رو گردنم رو ساق پام رو بازوم رو کمرم شمردمشون 58 تا بودن آهان رو سرمم دارم ولی لای موهامه دیده نمیشه کلا رد زخمام دیده نمیشه ;) هیچ کدومشونم از حادثه ای مث تصادف نبودن همشون شیطنت خودم بوده ;D ;D ;D ;D

من وقتی چهارسالم اینا بود کف دست چپم یه زخم شد مثل این: (
از اون وقت دیگه گفتم اوندستی که زشته زخم داره چپه و اون خوشگله راست.
رمزگذاری های خودم توی ... ام/

وقتی 4 سالم بود رفته بودیم عروسی دخترعمموی بابام. ( :D ) بعد منم یه لیوان خریده بودم ؛ با شور و ذوق از پله ها پایین رفتم ُ اون پایین هم از قابلمه بزرگا بود . پام لیز خورد و ابروی راستِ منم خورد لبه ی قابلمه. :| حالا هم گوشه ابروم یه خطه که مو نداره اصلا. گویا مده. :-"

من بچه بسیار بیش فعالی بودم مثه یه حیوان دراز گوشیم تو خواب غلط میزدم اغا شش سالم بود سرماخورده بودم مامانم یرام بخور گذاشته بود پایین تخت با فاصله یه متر بنده ازرو تخت ولو شدم زمین که بخاطر خواب سنگینم هیچوقت بیدار نمیشدم به این وسیله البته فاصله ای هم تا زمین نداشت بعد خرغلت! میزنم و دقیقا پشت دست راستمو میذارم رو بخور دستم میسوزه ناجور یه جیغ میزنم کل ساختمون بیدار میشن مارم میبرن اورژانس دیگه پانسمان این حرفا الان هنوز به همون اندازه ردش پشت دستم هست.تاپیک سوختگی نداشتین اینجا گفتم ببخشید.

5 یا 6 سالم بود که داشتیم با بچه های همسایمون تو کوچه بازی میکردیم منم خوشحال در حال دویدن یهو ترمزم برید و بصورت سینه خیز دو سه متری رو زمین آشفالت کش خوردم کل زانوم خونی شد!!!!!با آرنجم!!! :(( دو سه تا سنگ ریزم از تو زانوم خودم با دستا خودم در اوردم

هنوز جاش موند :-s

Back
بالا