parimah
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ن2
- شهر
- کرمان
- رشته دانشگاه
- معماری
پاسخ : جای زخم ...
از بچگی دوچرخه سواری میکردم از اونجایی هم ک هیچ وقت ترمز نداشتم همیشه زانو هام زخمی بود
------------------------
ی بار هم نشسته بودم جلو تی وی ی کارد خیلی تیز ک باهاش گوشت خرد میکردیم هم دستم بود در عالم بچگی داشتم رو زانوم خط میکشیدم جاده درست میکردم اتوبان میکشیدم ک دیدم داره خون میاد خیلی عجیب بود قاعدتا نباید اینجوری میشد عملیات عمرانی ک خونریزی نداره بعد یهو فک کردم شاید یکی از کارگرا زخمی شده.خب مساله حل شد عملیاتو ادامه دادم.
----------------------
ی بارم داشتیم تو مدرسه ی نیمکت و جابجا میکردیم خورد ب پام زخم شد جاش هنوز هست

از بچگی دوچرخه سواری میکردم از اونجایی هم ک هیچ وقت ترمز نداشتم همیشه زانو هام زخمی بود
------------------------
ی بار هم نشسته بودم جلو تی وی ی کارد خیلی تیز ک باهاش گوشت خرد میکردیم هم دستم بود در عالم بچگی داشتم رو زانوم خط میکشیدم جاده درست میکردم اتوبان میکشیدم ک دیدم داره خون میاد خیلی عجیب بود قاعدتا نباید اینجوری میشد عملیات عمرانی ک خونریزی نداره بعد یهو فک کردم شاید یکی از کارگرا زخمی شده.خب مساله حل شد عملیاتو ادامه دادم.
----------------------
ی بارم داشتیم تو مدرسه ی نیمکت و جابجا میکردیم خورد ب پام زخم شد جاش هنوز هست

(خدايي همه پسر بودن نميدونم من اونجا چيكار داشتم يكي نبود به من بگه دختر برو عروسك بازيتو كن،حالا كه دارم بهش فك ميكنم ميبينم كه من يه زماني خيلي فوتبال بازي ميكردم آ
(خدايي همه پسر بودن نميدونم من اونجا چيكار داشتم يكي نبود به من بگه دختر برو عروسك بازيتو كن،حالا كه دارم بهش فك ميكنم ميبينم كه من يه زماني خيلي فوتبال بازي ميكردم آ  )
 )

پامون بطرز شديدي زخم شد جاشم مونده
 پامون بطرز شديدي زخم شد جاشم مونده 

اصولا انسانی هستم که زود گریه میشم و اونروز گریه نشدم
اصولا انسانی هستم که زود گریه میشم و اونروز گریه نشدم  

هیچ کدومشونم از حادثه ای مث تصادف نبودن همشون شیطنت خودم بوده
 هیچ کدومشونم از حادثه ای مث تصادف نبودن همشون شیطنت خودم بوده