• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

موسیقی فیلم ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : موسیقی فیلم ها

آهنگ فوق العاده young and beautiful با صدای lana del rey یکی از آهنگ های فیلم the great gatsby

http://s5.picofile.com/file/8109549526/Young_And_Beautiful_Lana_Del_Rey.mp3.html

آهنگ فیلم Brokeback Mountain با بازی هیث لجر همون جوکرِ پرطرفدار تو فیلم بتمن!
دانلود
موسیقی این فیلم کار ی آهنگساز و ی خواننده نیست ، کار چند نفره

• لایک
امتیازات: N.M

فعلا باز می کنم ببینیم چی میشه :)

موسیقی متن فیلم Yumeji's Theme - In the Mood for Love
(اصالتاً از ساندترک فیلم Yumeji)

اگه به YouTube دسترسی دارید، این اجرا رو هم ببینید و به معنی زندگی و صحنۀ یکتای هنرمندی بودنش پی ببرید (:

پ.ن. جا داره اینجا یه دست‌مریزادی هم بگیم به اون سرگارسون رستوران ملّت که وقتی این آهنگ داشت پخش می‌شد و بهش گفتم چه‌قدر آهنگاشون خوبه، از اون بعد تقریباً یک‌درمیان همین پخش شد، حتّی بعد از این که اون‌قدر شلوغ شد که به سختی می‌شد شنیدش، ولی هنوز می‌شد 8-^.

قطع به یقین اون‌هایی که فیلم Interstellar رو دیدن اتفاق نظر دارن که یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در زیباسازی این فیلم، موزیک متنش هست. Hans Zimmer، از نوابغ ساخت موزیک متن فیلم‌ها، کار ساخت ساندترک‌های این فیلم رو برعهده گرفت و قطعات بسیار زیبا و شگفت‌انگیزی (!) رو خلق کرد. توصیه می‌کنم Cornfield Chase رو از آلبوم موسیقی این فیلم بشنوید و کیف کنید 8->

وقتی که اسم « انیو موریکونه» توی فیلمی در میون باشه، اونم از نوع وسترنش، یعنی به احتمال زیاد یه فیلم پر از هیجان و پر التهاب رو خواهیم دید.
و این هیجان به خودی خود مختص همین موریکونه هست. آهنگسازی که به نظر من ارزش بعضی فیلم‌های تاریخ سینما رو از لحاظ تاثیرگذاری و محتوا چند برابر کرده. که این کار رو کمتر کسی توی تاریخ سینما به عنوان آهنگساز تونسته بکنه. فیلم هایی که موریکونه آهنگسازی‌شون رو کرده میشه اشاره کرد بشون عبارتند از:
The Good, the Bad, and the Ugly، For a Few Dollars More، Once Upon a Time in America، Cinema Paradiso، Days of Heaven و... فیلم‌هایی که یکی از دلایل اصلی ماندگاری‌شون موسیقی متن قوی‌شون بوده.

حالا هم آقای موریکونه و تارانتینو با هم یه پروژه رو تموم کردن و الانم اکرانش شروع شده به اسم The Hateful Eight. من خودم به شخصه هیچ علاقه‌ای به سینمای تارانتینو ندارم ولی بی‌صبرانه منتظر این فیلم هستم تا با موسیقی متن‌ش لذت ببرم.
فقط یه قطعه به اسم L’Ultima Diligenza di Red Rock از آلبوم منتظر شده که فقط در توصیف‌ش می تونم بگم فوق العاده است. ریتم صدای پاهای اسب!

از تاپیکای خوب انجمن موسیقی که خیلی وقته مسکوته...
فتح بهشت (Conquest of Paradise) نام آهنگی است که در سال ۱۹۹۲ توسط موسیقیدان یونایی ونگلیس ساخته و ضبط شد.این آهنگ برای فیلمی بنام فتح بهشت به کارگردانی ریدلی اسکات ساخته شده بود و معروفترین آهنگ آلبومی است که با نام همین آهنگ منتشر شد.
به شخصه فیلم رو ندیدم اما آهنگ اونقدر معروف هست که همه شنیدن...قطعه حماسیه و ترکیب اعجاب آوری از گروه کر، سازهای الکترونیک و آکوستیک هست...عجیبه و وصف ناشدنی...

اجرای قطعه به رهبری آندره ریو پرفورمنس تأثیرگذاری هم داره در نوع خودش...

از تاپیکای خوب انجمن موسیقی که خیلی وقته مسکوته...
فتح بهشت (Conquest of Paradise) نام آهنگی است که در سال ۱۹۹۲ توسط موسیقیدان یونایی ونگلیس ساخته و ضبط شد.این آهنگ برای فیلمی بنام فتح بهشت به کارگردانی ریدلی اسکات ساخته شده بود و معروفترین آهنگ آلبومی است که با نام همین آهنگ منتشر شد.
به شخصه فیلم رو ندیدم اما آهنگ اونقدر معروف هست که همه شنیدن...قطعه حماسیه و ترکیب اعجاب آوری از گروه کر، سازهای الکترونیک و آکوستیک هست...عجیبه و وصف ناشدنی...

اجرای قطعه به رهبری آندره ریو پرفورمنس تأثیرگذاری هم داره در نوع خودش...
از زیبایی آهنگ و اینکه صداوسیما فک کنم چقد خزش کرده بگذریم، غبغب آندره ارزش اشاره شدن رو داره! :))

Back
بالا