Arghavan S
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : نمره انضباط
.
.

کمی هم حجاب
بله...یادش بخیر اون روزی که اینو نوشتم چه خوشبخت بودیمبه نقل از پری ناز :یه معاون داشتیم اختصاصی اول دبیرستان اصن یه چیزی بودا :-ssبعید نبود انظباط صفربده(قبلا معلم زیست بود)امسال معاون شد یکمی مارو دوباره سر جامون نشوند اوایل دی هم بازنشسته شد رفت.الان خانوم س..
شده معاونمون
روز اول که اومد گفت بچه ها من میدونم سختی زیاد کشیدین،موقع امتحانا میتونین با شلوارلی بیاین
(ارفاق بزرگی بود در حق ما)...ولی 90 درصد بچه ها با همون شلوار مدرسه میومدن
چون هنوز عقیده داریم شلوارجین با مانتوی مدرسه به شدت ضایع میباشد
الان دیگه میتونیم هرروز مدرسه رو روسرمون بذاریم،جلوی معاون برقصیم،باهاش دوست باشیم...دوران اون معاونای قبلی باید همیشه (چه سر کلاس چه زنگ تفریح)با وقار و متین و ساکت و باحجاب میبودیم و آروم تو راهرو راه میرفتیم!
(
امیدوارم نمره های انظباط ترم اولو ناظم قبلی نداده باشه![]()

آخه چه وقت تموم شدن مرخصیش بود؟ :-s
دیگه کسی نیست به جز این که بتونه ناظم طبقه چهار باشه 
لطفا
خواهشا
خودت که حال و روز مارو می بینی یه کاری کن این بره

اینم نفهمید 

اگه این نمره انضباط دو واحدی نبود (قدرتش با عربی برابره!)، الان معاونین مدرسه ما در مقابل ما پشیزی ارزش و قدرت نداشتن. ولی اونا با داشتن سلاحی به نام کم کننده نمره انضباط (دفتر انضباطی دارن!) ، مارو به زانو در اوردن. 

X-( ) و من میمونم و دفتر انضباطی اعلیحضرت معاون.
پارسال که خیلی حواسم جمع بود که دیر نکنم چون معدلم برام مهم بود و اتفاقا تو کل سال سوم فقط یه بار دیر کرده بودم. ولی امسال همین نیمسال اول 7-8 بار دیر کردم!!! انضباط تجدید نشم خوبه! 

ینی همون صفر تقریبا
بعد انضباط هم به خاطر تقلب رسانی و تلقب گرفتن b شد ( a , b, c ) بود نمره ها 

...یعنی،چهارتا مدرسه جفتمونه،فقط دوتاشون که یکیشون فرزانگانه و اون یکی هم شعبه راهنماییه،لباس فرم دارن..حالا لباسش چه رنگه؟پیرن خاکستری،شلوار پارچه ای واونم خاکستری...کلاٌ تو دل برو میشی با این لباسا.
بعد میگه خب از دور ابروهات مشکوک میزنه!!! گفتم من از طرف ابروهام عذر میخوام که خود به خود این شکلی ان
بعد برگشته میگه ، بچه ها گفتن !!!!!!!!!!!!! من گفتم کی دقیقا این حرفو زده ؟! بعد میگه بچه ها دیگه ! گفتم بچه ها حداقل یه دروغ بگن که نشه خلافشو به این راحتی ثابت کرد!! معاونه له شد
اونم اونجا له کردیم با تیم دومیدانی ، حواسش باشه الکی گیر اضافه نده! 

)برای هر اتفاق کوچیکی هم ثبت میکنن.این معاونه پارسال معاون مدرسه پسر دایی دوسم بوده میگه پارسال حتی انظباط 12 هم داده.ولی من که خیالم راحته با مسئولیت سالن 2 نمره انظباطو خریدم