• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مقایسه - این قسمت : Wave II VS Galaxy Ace

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مقایسه - این قسمت : Wave II VS Galaxy Ace

به نقل از H O S E I N :
آندروید الآن محبوبه و کاربرای زیادی هم داره.

این میتونه برای گوگل دردسر ساز باشه. هر حرکت اشتباهی هر چقدر هم کوچک باشه میتونه وضع آندروید رو خراب کنه. برای همین نمیتونن توسعه های خفن و شدید رو توش ارائه کنن.

ولی iOS الآن نسبتا" پایدار تره و کامل تر شده.

کی گفته نمی تونه؟؟
الان ios 5 پایان کار ios هست دیگه مثلا چطوری میتونه کاملش کنه؟

• لایک
امتیازات: p0oya

به نقل از یکم شـــ :|عور ! :
ببخشید رو چه حساب میگی اندروید جلوی ios کم اورد؟

برنامه های کاربردی موجود براشونو مقایسه کردم و اینکه گوگل با اینهمه محبوبیت هنوز موفق نشده نظر تمام برنامه نویسا رو بخودش جلب کنه ،
IOS هنوز هم محبوب ترین سیستم عامل برای ساخت اپلیکیشن ِ .

به نقل از یکم شـــ :|عور ! :
کی گفته نمی تونه؟؟
الان ios 5 پایان کار ios هست دیگه مثلا چطوری میتونه کاملش کنه؟

هــِــه !
هنوز هم کامل نشده ، پشتیبانی از مولتی تسکینگ کامل نیست و کلی محدودیت جزئی دیگه که اپل قطره چکونشو دستش گرفته و هی کم کم اونارو رفع میکنه ...

پ.ن : بحث درباره دوتا گوشیه که سیستم عامل یکی بادا و اونیکی اندرویده ، IOS رو درجای خودش میشه با اندروید مقایسه کرد ، اینجا بیخیالش بشید .

به نقل از Dr.Eniac :
اسمش راهنمای خرید هست اما هدفش مقایسه کردن نیست !
وقتی اینطوری تاپیک زده بشه برای مقایسه ها ، وقتی یه نفر بخواد یک گوشی بخره نمیره توی همون تاپیک مجددن سوالاتی که ممکنه قبلن مطرح شده باشن رو بپرسه ، میاد همین تاپیکو میخونه و اگه بازهم سوالی داشت میپرسه !

اونجا بیشتر سعی میشه درباره نکات مهمی که باید موقع خریدن گوشی بهش توجه کنیم بحث شه ، کسی اگه نکته خاصی درباره خرید گوشی خاصی به ذهنش میاد اونجا میگه و اصلن هدف نیست بحث کنیم تا یه نفر قبول کنه یک گوشی بهتره...
اینو نگفتی...
قراره برا هر دو تا گوشی که تو یه سطحه تاپیک زده شه؟

میدونی چند تا تاپیک میشه؟

پس بحث های اونجا رو هم حذف کن بیار اینجا... .

به نقل از Dr.Eniac :
هنوز هم کامل نشده ، پشتیبانی از مولتی تسکینگ کامل نیست و کلی محدودیت جزئی دیگه که اپل قطره چکونشو دستش گرفته و هی کم کم اونارو رفع میکنه ...

ولی به نظرم این استحمار مشتری هاست. این طوری میخواد بازار جذب کنه برای خودش.

اپل یا خیلی موذی و نامرده و یا این که واقعا" هنوز نتونسته سیستم عاملش رو کامل کنه.

به نقل از H O S E I N :
ولی به نظرم این استحمار مشتری هاست. این طوری میخواد بازار جذب کنه برای خودش.

اپل یا خیلی موذی و نامرده و یا این که واقعا" هنوز نتونسته سیستم عاملش رو کامل کنه.

برای خود من هم این مسئله مطرحه ، اپل با این همه محدودیت هنوز هم بهترینه ، فک میکنم محدودیت ها یه جائی به درد اپل بخورن ، اونم جائیه که همه چیز خوب پیش نره و محصولش چیز خاصی نداشته باشه ، اونجاست که با رفع کلی از این محدودیت ها میشه کلی زمان خرید !

فک میکنم سیاست شرکت اینه که کامل نشه ...

این همه بین این دو تا نظرم عوض کردم... .آخر s خریدم... .

Back
بالا