• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتشار شماره ۱۱

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتشار شماره ۱۱

خیلی خوب بود !

فقط چرا انقدر کم بود ؟

به نقل از JB :
خیلی خوب بود !

فقط چرا انقدر کم بود ؟

راجب اینکه ایا این حجم نشریه کم‌ه یا زیاده نظراته متفاوتی وجود داره ... !

عالی بود!!غیر مقایسه با شماره های قبل که اونها هم خوب بودن ولی این خیلی پیشرفت داشت نسبت به قبلیها
واقعا دستتون درد نکنه و خسته نباشید :)
فقط یه چیزی:منم میخوام :(( منم میخوام کمک کنم!من عاشق نشریه و اینام!!

به نقل از مهســـــــــــــا :
عالی بود!!غیر مقایسه با شماره های قبل که اونها هم خوب بودن ولی این خیلی پیشرفت داشت نسبت به قبلیها
واقعا دستتون درد نکنه و خسته نباشید :)
فقط یه چیزی:منم میخوام :(( منم میخوام کمک کنم!من عاشق نشریه و اینام!!
ما همه جوره اعلام کردیم که اقا تیم تحریریه بسته نیس و در واسه همه بازه ، و بیاین و ی شورای نویسندگان از سایت تشکیل بدین ؛ اما متاسفانه استقبالی نشد در حدی که ی متن هم ب دست‌ه ما نرسید ، علی رغم‌ه اینکه من ب بعضیا ب صورت شخصی پ.خ دادم ؛ اما خب ... !

خوب بود .مخصوصا قسمتی که به بحث راجع به جدایی نادر از سیمین پرداخته بود. :)

خوب بود خوب بود ;;)
نوشته های زهرا ثقفی رو دوس داشتم ;;)
تو بعدیا همکاری خواستین، منم هستم...

ممنون از همه ی بچه ها که این همه روحیه دادن ب ما که با قدرت به کارمون ادامه بدیم :)
دوستان عزیزی هم که مایل به همکاری هستن برای نشریه با آغوش باز ازشون استقبال می شه ;) می تونن توی تاپیک جذب نیرو کامنت بدن یا به یکی از بچه های تیم پ.خ ;)

به نقل از marlik :
ما همه جوره اعلام کردیم که اقا تیم تحریریه بسته نیس و در واسه همه بازه ، و بیاین و ی شورای نویسندگان از سایت تشکیل بدین ؛ اما متاسفانه استقبالی نشد در حدی که ی متن هم ب دست‌ه ما نرسید ، علی رغم‌ه اینکه من ب بعضیا ب صورت شخصی پ.خ دادم ؛ اما خب ... !
نه این را راست می گه به منم پ.خ داد ولی متاسفانه اون موقع به مدت یک هفته مسافرت بودم و نتونستم به موقع مطلع بشم
نشریه هم قابل قبول بود اینکه نمی گم عالی بود یا ترکوند چون انصافا از نشریه ی بچه های سمپاد انتظار میره مثل خودشون خاص باشه و یه کار متفاوت از سایر کارای دانش اموزی باشه ولی همین نشریه هم در حد این تیم تحریریه ی خوب و یا شاید عالی ای که داشت قابل قبول بود
علم بهتر است یا اختلاس متن قوی ای بود
میراثی که بود از احسان بلاغی هم قشنگ بود
سوالا محمد رضا هم در مصاحبه سوالای خوبی بود ولی یکم بی جا به کار رفته بود یعنی اخرش معلوم نشد مربوط به یه دید حرفه ای به المپیاد یا یه دید عمومی نسبت به درس و زندگی ولی اینم در مجموع خوب بود
با تشکر از دوستان

Back
بالا