• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوردن سر کلاس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خوردن سر کلاس... .

من يه بار سركلاس داشتم چيزي مي خوردم دبيرهم منو صدا زد ازم درس پرسيد منم بادهن پر جواب دادم ولي هيچ كس متوجه نشد :P مايييم ديگه ;)

هر زنگ از همه ی کلاس سوال میشه که خوراکی دارن یا نه :-" ( مهسا! کیک یزدی داری ؟ الهه ! آب بده ! سارا ! ساندویچ ! نیلوفرینا ! هر کوفتی ! :-")

یه بار اول سال بود . فیزیک ، اول مبحث انرژی ، انرژی مواد غذایی . معلمه داشت درس میداد ، ما لیگِ گل یا پوچ داشتیم + همزمان داشتیم میلمبوندیم :-" دو سه نوع کیک بود ، نارنگیای مهسا.ق ، بیسکوییت مهسا و ... بعد اصلنم به روی خودمون نمی آوردیم که اینجا کلاسه و اینا :-"
یکم گذشت ، دیدیم از زیرزیرکی خوردن خسته شدیم . آوردیم روی میز خوراکیا رو . بعد همینطوری بلند بلند سر کلاس میگفتیم : آیناز اون تردو بفرس این ور ! مهسا من بازم نارنگی میخوام و ... :-" معلمه ـم اومد ازین کار ما استفاده مفید کنه ، گف انرژی این مواد خوراکیتونُ ببینین چنده ! بعد دیگه ما با دهنِ پر تو کلاس راه میرفتیم : نیوشا اون کیکت کالریش خیلی کم بود بازم بیار ! اوی نگین ازین ساندیسا نخر کالریش زیاده ! و ...
;D

این معلم تاریخ ما خعلی خوبه :-" 8-^
اونروز شیرکاکائو گذاشته بودم رو میزم هـی نگاش میکردم هی میگفتم شیرکاکائـــو شیرکاکائــــو 8-^
بعد اینم دلش سوخت گف میخوای بخور ;;)
بعد منم گفتم نه تموم شده :-" اینو شما هواستون نبود خوردم ;;)
بعد گفتم چُسفیل بخورم ؟ ;;)
بعد این گف هرچی میخواین بخورین ;;)
اقا کلاس شد مهمونی ، این از اینور میگف نارنگی بخور ، اون میگف کیک مُخوام ، این یکی ابمیوه میخورد ، اصن یه وضی 8-^
+
همه بچه آ روزی 3-4 تا نارنگی می بریم مدرسه بعد سر زنگای مختلف نارنگیارُ میخوریم پوساشو میزاریم وسط درس برا هم دیگه پرت میدیم 8-^
بعد یه بار یکی از بچه آ داشت انشا میخوند بعد یکی از بچه آ نارنگیشو که خورد پوسشو پرت کرد برا اون که داشت انشا میخوند ، بعد این یهو به جای که بره اینور رف اونور خورد تو سر معلم X_X

معلم زبان ما كه ميگه سر كلاس راحت باشين هر چي ميخواين بخورين
هميشه هم 15 دقيقه آخر ازش free time ميگيريم

ما پارسال سر کلاس ریاضیمون کلا خوردن آزاد بود همیشه در حال خوردن بودیم...

این جلویی ما خعلی با حال بود میومد یه چیزی بخوره من و حانی(بقل دستیمان بود) کچلش میکردیم که مریم تو خجالت نمیکشی تعارف نمیکنی! ;D

بنده خدا دیگه از اون به بعد هر چی میخواس بخوره تعارف میکرد...اعم از چیپس و شکلات و آجیل و اینا... ;D

میز دوم بودیم...معلممون یهو برگشت گفت دیگه گفتم بخورین ولی نه چیپس و اینا...گفتم اگه خیلی گرسنتون بود یه چیز کوچولویی بخورید...الان چیپس واسه برطرف کردن گرسنگیه؟! :-w

حالا خودتون میخورین بخورین ولی نه اینکه دیگه تعارف کنین....به خدا کلاس ریاضیه ها!! :))

و امسال همون معلمه معلم هندسمونه...اون روز با دهن پر برگشتیم بهش میگیم خوردن آزاده؟! :-"

گف: به هیچ وجه! X-(

;D

ما امسال سر كلاس ادبيات خيلي مي خوريم!
من امسال رفتم آخر كلاس ديگه مشكلي ندارم!
يه بار داشتم لواشك و جوهر ليمو مي خوردم؛ خيلي زياد خوردم، فشارم اومده بود پايين. همه فهميدن من يه چيزي خوردم كه حالم بد شده!
ولي در بقيه ي موارد ياد گرفتم طوري بخورم كه كسي نفهمه! ;D

يادش بخير ما دوم راهنمايي بوديم ، معلم زبانمون عالي بود . بعد يه بار خواستيم بپيچونيم کلاسشو ، گفتيم چه کنيم ؟ تهش ديديم يکي از بچه ها ترشي داره :))) تا خرخره ، در حد مرگ ترشي خورديم . بعد رفتيم به معلمه گفتيم خانوم از قيافه و صدامون معلومه فشارمون افتاده پايين؟ :)))
بدبخ گف آره آره ، برين بيرون اصن !

به نقل از Mr.Mamareza :
از تجرببیاتتون در مورد خوردن تغزیه میوه و ... سر کلاس بگین(بدون اجازه معلم)
ما که کارمون خوردن سر کلاسه،منتها یه دفعه یکی از معلمامون دید،گفت نوش جان فقط برای منم نگه دار!!!! :o

دوم راهنمایی بودیم که یهو دیدیم یکی از بچه ها مثه فشنگ از کلاس زد بیرون!وقتی برگشت فهمیدیم داشت دولپی ساندویچ و پپسی میزد ناکس!!!!نمیدونم چه جوری خورده بود که پریده بود تو گلوش و داشت خفه میشد! :-"
میز اول مینشست تازه =D>

وای واقعا لذتی که تو خوردن سر کلاس به آدم دست میده هیچ جا دیگه نیست ;))
اصن خوراکیا یه مزه ی دیگن انگار 10 برابر خوشمزه تر شدن >)
اون ته کلاسم میشینم معلم هیچ دیدی نداره جاتون خالی :-"

Back
بالا