خب این سریال رو وقتی بعد چندین سال فرندز تموم شد ساختنبه نقل از M O B I N :من یک زمان طرفدار سر سخت این سریال بودم
ولی اگه شما یکبار سریال فرندز رو ببینین میتونین بفهمین اصلا با فرندز قابل مقایسه نیست !
فرندز شاهکاره ! میشه گفت HIMYM یه کپی از فرندز هست اگه قبول ندارین حرفمو کافیه فقط پشت صحنه دو تا سریال رو با هم مقایسه کنین![]()

7 فصل کامل + چند قسمت از فصل 8 هم اومده!به نقل از Macy :كلاً چند سيزن داره؟
به نظر من خيلي سريال خوب و سرگرم كننده ايه
ولي شايد براي همه ي سنين مناسب نباشه
بازي پاتريك هريس واقعاً عاليه![]()

)))

آرهبه نقل از Ehem_Ehem :اقا تو فصل ٨ يه جا رانجيت ميزنه زير اواز فارسى ميخونه رسماً)))
به قول بچه ها راضى
تا حالا دو تا مورد مشكوك ديده شده :د نازنين بنيادى و رانجيت
سيزن ٨ عالى اصلاً![]()

نمی شه نشست و با خانواده دید،برای همین من سبک هایی طنز انگلیسی رو که بیشتر رو دیالوگ می چرخند رو ترجیح می دم.اما واقعا قشنگ هست.شخصیت بارنی یک شخصیت خاص و منحصر به فرد هست که عالی از آب در اومده. با وجود چنین شخصیتی در کل فیلم طوری شده که چیزهایی ازش یاد می گیرید که نمی شه بطور معمول از جای دیگری بدست آورد
شکل شکیل تر این سبک شخصیت رو توی نقش اول فیلم HICH(یا HITCH) می شه دید که اون هم فیلم بسیار آموزنده از نظر ارتباطات خاص اجتماعی هست.

با خانواده های ما نمیشه دید ولی خوب دختر عمه ی من وقتی از آمریکا اومده بود و بهش گفتم که منم میبینم کلی ذوق کرد بعد پرسید که شخصیت مورد علاقه ت کیه؟ که گفتم بارنی اونم گفت منم همینطور بعد داشت می گفت که هر دوشنبه می شینند خانوادگی توhimym ,cbs می بیننبه نقل از ریـحـانـه :یه اشکال بزرگی که بهش وارده اینه که زیادی نمیشه با خانواده دیدش.![]()

*