• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات سخت افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام

درایو C لپتاپم تا خرخره پر شده و هیچ جای خالی نداره
دیروز یه فایل میخواستم دانلود کنم نشد ارور داد که باید اول درایو C رو تا اندازه اون فایله خالی کنم تا دانلود بشه
چیکار کنم اینو خالی کنم؟
هرچی اپ اضافی که روی درایو C بود رو هم از control panel حذف کردم کلا 50 مگ جا باز کرده
کنترل+آر
بعدش بنویس
%temp%
اینتر رو بزن و همه فایلارو شیفت دیلت کن

هر چیزی که توی دسکتاپ و دانلود داری هم جز درایو سی حساب میشه

حجم درایو سی کمه، اونو بیشتر کن. باید ویندوز عوض کنی

کنترل+آر
بعدش بنویس
%temp%

حجم درایوو چطوری زیاد کنم؟

کنترل+آر
بعدش بنویس
%temp%

کنترل آر کار نمیکنه
هرچی میزنم چیزی نشون نمیده

اره منظورم ویندوز آر بود. اطلاعاتتو بریز یه هارد اکسترنال و ویندوز عوض کن. موقع نصب ویندوز میاره که دوباره پارتیشن بندی کنی

با این نرم افزار ها بدون فرمت کردن میشه merge کرد

سلام
من دو روز پیش دیدم لپتاپم رو میزنم به شارژ، شارژ نمیشه. نمیدونستم مشکل از شارژره یا لپتاپ.
چندبار هی امتحان کردم تا به طرز عجیبی دوباره شارژ شد. ولی از اون روز خیلی غیرقابل پیش بینی بود و هم خیلی کند شارژ می‌شد هم ممکن بود یه موقع دیگه شارژ نشه.
یه چراغ هم کنار لپتاپ داره که وقتی شارژش کمه چشمک میزنه و وقتی به شارژه، ثابت روشنه.
دیروز صبح تا عصر به شارژ بود و باهاش کار می‌کردم و علامت شارژ هم داشت و بدون مشکل بود تا ساعت‌ها.
ولی یهو شب با اینکه هتوز علامت شارژ رو داشت شارژش شروع کرد به کم شدن
به آخرای شارژش که رسید دیگه علامت به شارژ بودن رو هم نداشت و هرچقدر با سیمش میزدمش به شارژ اون علامت نمیومد تا اینگه خاموش شد.
خاموش هم که شد هرچقدر دکمه on اش رو میزنم اون چراغ چشمک زنش، چشمک نمیزنه که نشون بده شارژ نداره. به شارژ هم که میزنمش چراغه روشن نمیشه
کلا دیگه هیچ واکنشی نداره
کسی میدونه مشکلش چیه؟ :‌((

سلام
من دو روز پیش دیدم لپتاپم رو میزنم به شارژ، شارژ نمیشه. نمیدونستم مشکل از شارژره یا لپتاپ. چندبار هی امتحان کردم تا به طرز معجزه آسایی دوباره شارژ شد. ولی از اون روز خیلی غیرقابل پیش بینی بود و هم خیلی کند شارژ می‌شد هم ممکن بود یه موقع دیگه شارژ نشه.
یه چراغ هم کنار لپتاپ داره که وقتی شارژش کمه چشمک میزنه و وقتی به شارژه ثابت روشنه
دیروز صبح تا عصر به شارژ بود و باهاش کار می‌کردم و علامت شارژ هم داشت
به آخرای شارژش که رسید دیگه علامت به شارژ بودن رو هم نداشت و هرچقدر با سیمش میزدمش به شارژ اون علامت نمیومد تا اینگه خاموش شد
خاموش هم که شد هرچقدر دکمه on اش رو میزنم اون چراغ چشمک زنش، چشمک نمیزنه که نشون بده شارژ نداره. به شارژ هم که میزنمش چراغه روشن نمیشه
روشن نشدن چراغ شارژ خیلی مهم نیست. میتونه به این دلیل باشه که باتری لپتاپ اینقدر ضعیف شده که دیگه اون چراغ رو هم نمیتونه روشن کنه.
الان مشکل اینه که لپتاپ نمینونه شارژ بشه نه این که لزوما خراب شده.
احتمالا شارژر خرابه با یه شارژر دیگه تست کنین اگه جواب نداد برد شارژ لپتاپ خراب شده باید تعمیر بشه.

روشن نشدن چراغ شارژ خیلی مهم نیست. میتونه به این دلیل باشه که باتری لپتاپ اینقدر ضعیف شده که دیگه اون چراغ رو هم نمیتونه روشن کنه.
الان مشکل اینه که لپتاپ نمینونه شارژ بشه نه این که لزوما خراب شده.
احتمالا شارژر خرابه با یه شارژر دیگه تست کنین اگه جواب نداد برد شارژ لپتاپ خراب شده باید تعمیر بشه.
ممکن نیست شارژ نشدنش هم بخاطر باتریش باشه؟

من شارژر دیگه‌ای ندارم :‌(
بعد آخه همین دیروز شارژرم داشت شارژ می‌کرد یهو بدون دلیل شب دیگه شارژ نکرد (هنوز علامت شارژ شدن روی صفحه لپتاپ بود اما شارژش درحال کم شدن بود) و آخراش دیگه اون علامته هم نبود و کلا اثری از به برق بودنش نداشت.

اگه مشکل از برد شارژ باشه خیلی هزینه‌بره تعمیرش؟

بعد آخه همین دیروز شارژرم داشت شارژ می‌کرد یهو بدون دلیل شب دیگه شارژ نکرد (هنوز علامت شارژ شدن روی صفحه لپتاپ بود اما شارژش درحال کم شدن بود) و آخراش دیگه اون علامته هم نبود و کلا اثری از به برق بودنش نداشت.

فکر نکنم به باتری ربطی داشته باشه. چون وقتی لپتاپ به شارژر وصل میشه باتری کلا از مدار خارج میشه و لپتاپ با برق کار میکنه.
بنظرم مشکل همون شارژره این که میگین کار نکرد دوباره کار کرد دوباره از کار افتاد معمولا نشون دهنده قطعی سیم شارژره
هزینه برد رو خبر ندارم چقدره

اگه باتری لپتاپ قابل جدا شدنه، بعنوان آخرین تیر قبل از بردن پیش تعمیرکار، باتری رو جدا کن ببین با شارژر بدون باتری روشن می‌شه؟ (احتمالش خیلی کمه. باید اتفاق های عجیبی برلی بردش افتاده باشه اینطور بشه)

اگه باتری لپتاپ قابل جدا شدنه، بعنوان آخرین تیر قبل از بردن پیش تعمیرکار، باتری رو جدا کن ببین با شارژر بدون باتری روشن می‌شه؟ (احتمالش خیلی کمه. باید اتفاق های عجیبی برلی بردش افتاده باشه اینطور بشه)
بلد نیستم باتریشو جدا کنم و نمیدونم اصلا میشه یا نه

بلد نیستم باتریشو جدا کنم و نمیدونم اصلا میشه یا نه
اگه جدا کردن باتریش به سادگی نگه داشتن دوتا دکمه پشت سر لپتاپ و کشیدن باتری نیست، توصیه می‌کنم اینکارو خودت انجام ندی.
ببری پیش یه تعمیرکار منصف (هرچند همچین چیزی نداریم عملا. چند روز پیش فقط برای تعویض بیلبیلک وسط سوکت تایپ سی، یه تومن ازم گرفتن).

سلام
من دو روز پیش دیدم لپتاپم رو میزنم به شارژ، شارژ نمیشه. نمیدونستم مشکل از شارژره یا لپتاپ. چندبار هی امتحان کردم تا به طرز معجزه آسایی دوباره شارژ شد. ولی از اون روز خیلی غیرقابل پیش بینی بود و هم خیلی کند شارژ می‌شد هم ممکن بود یه موقع دیگه شارژ نشه.
یه چراغ هم کنار لپتاپ داره که وقتی شارژش کمه چشمک میزنه و وقتی به شارژه ثابت روشنه
دیروز صبح تا عصر به شارژ بود و باهاش کار می‌کردم و علامت شارژ هم داشت
به آخرای شارژش که رسید دیگه علامت به شارژ بودن رو هم نداشت و هرچقدر با سیمش میزدمش به شارژ اون علامت نمیومد تا اینگه خاموش شد
کابل آداپتورت خراب شده. اینکه اول شارژ نمیشد ولی بعد دوباره شارژ شد یعنی احتمالا اتصالی داشته و وقتی سیم رو تکون دادی وصل شده ولی دوباره قطع شده. آداپتور رو ببر تعمیرگاه. همونجا تست میگیرن. هزینه زیادی نداره تعویض کابل.

کابل آداپتورت خراب شده. اینکه اول شارژ نمیشد ولی بعد دوباره شارژ شد یعنی احتمالا اتصالی داشته و وقتی سیم رو تکون دادی وصل شده ولی دوباره قطع شده. آداپتور رو ببر تعمیرگاه. همونجا تست میگیرن. هزینه زیادی نداره تعویض کابل.
آخه اگه فقط بخاطر آداپتوره چراغ چشمک زن خود لپتاپ چرا از کار افتاده یهو؟
یه لحظه لپتاپو بستم عمودیش کردم چراغه یه چشمک زد و بعد دوباره خاموش شد و دیگه هم اصلا روشن نمیشه
مگر اینکه هم کابل هم باتری لپتاپ خراب باشه 💔

آخه اگه فقط بخاطر آداپتوره چراغ چشمک زن خود لپتاپ چرا از کار افتاده یهو؟
یه لحظه لپتاپو بستم عمودیش کردم چراغه یه چشمک زد و بعد دوباره خاموش شد و دیگه هم اصلا روشن نمیشه
مگر اینکه هم کابل هم باتری لپتاپ خراب باشه 💔
چراغ چشمک زن هم با برق کار میکنه دیگه. وقتی باتری به طور کامل تخلیه بشه حتی اونم روشن نمیشه.

بچه‌ها من هر بار لپتاپمو روشن میکنم، بعد اینکه رمز و فلانو وارد میکنم عوض اینکه صفحه اصلی لپتاپ رو بیاره یه صفحه سیاه میاره که حرکت موس اینا هم توش دیده نمیشه و به هر کلیدی توی کیبرد دست میزنم یه دنگ صدا میده. ولی بعدش وقتی ری استارتش میکنم درست میشه. الان یکی دو روزه این شکلیه وضعش. هر بار هم با ریستارت درست میشه.
میدونین مشکلش از کجاست؟ میترسم کار دستم بده

سلام
لپ تاپم اسپیکرش کار نمیکنه.
یعنی انگار داره پخش میکنه ولی صدا نداره‌. ولومشم تا آخره
فقط وقتی به ایرپاد یا هدفون وصل میشم صدا دارم خود اسپیکر نه
چه کنم؟

Back
بالا