sayna
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
 - دبيرستان فرزانگان ۱

- شهر
 - تهران

- دانشگاه
 - علوم پزشكى شهيدبهشتى

- رشته دانشگاه
 - پزشكى

پاسخ : چجوری کتاب بخونیم؟
چند تا کتاب با هم به نظر منم بدجوره ، مگر موضوعای ِ خیلی جدا از هم ! مثلا من الآن دارم سووشون میخونَم با یه کتاب راجع به جنگ ِ سرد

اینارو میشه با هم خونـد ، قابل تحمله ! 
+ بچه ها یه چیزی میگم ، روی کتاب خوندن من خیلی تاثیر گذاشتـه ، جو و محیطی که توش کتاب می خونید واقعا موثره . یک سری آدما هستن که صرفا میخوان کتاب بخونن ! توی ِ چاه فاضلابم بزاریشون کتاب می خونن !

با اون ها نیستم ، با یه آدمایی مثل خودمم که باید جوِ کتاب خوندن باشه تا بخونن و اگر حوصله نداشته باشن نمی تونن و اینـا ...  
 محیط خیلی مهمه . مثلا داشتن یه مکان خاص توی ِ خونه مخصوص کتاب خونـدن  
 من در زمان طفولیت پشت کمدم یه فضای ِ خالی بود ، پتو پهن کرده بودم میرفتم کتاب میخوندم  
 انقدر دنج بود  
 بعد الآن جا نمیشم دیگه  
 اما کلا انگیزه ـرو زیاد می کرد . مثلا یه سریا یه صندلی مخصوص دارن ، یه سریا جای ِ خاصی ندارن ، اما اگر اتاقشون مرتب تر باشه بیشتر رغبت می کنن کتاب بخونن ... این فضا ها رو ایجاد کنید برای خودتون ! شده حتی تریپ روشن فکری بر دارید یه نسکافه ـم بگیرید دستتون برید بشینید پای ِ کتاب خوندن  
 یا مثلا لوازم جانبی کمک می کنه توی ِ انگیزه ! مثلا بوکمارک های ِ خوشگل ، یا مثلا کاغذای ِ خوشگل برای فیش نویسی و ...  

چند تا کتاب با هم به نظر منم بدجوره ، مگر موضوعای ِ خیلی جدا از هم ! مثلا من الآن دارم سووشون میخونَم با یه کتاب راجع به جنگ ِ سرد

اینارو میشه با هم خونـد ، قابل تحمله ! + بچه ها یه چیزی میگم ، روی کتاب خوندن من خیلی تاثیر گذاشتـه ، جو و محیطی که توش کتاب می خونید واقعا موثره . یک سری آدما هستن که صرفا میخوان کتاب بخونن ! توی ِ چاه فاضلابم بزاریشون کتاب می خونن !

با اون ها نیستم ، با یه آدمایی مثل خودمم که باید جوِ کتاب خوندن باشه تا بخونن و اگر حوصله نداشته باشن نمی تونن و اینـا ...  
 محیط خیلی مهمه . مثلا داشتن یه مکان خاص توی ِ خونه مخصوص کتاب خونـدن  
 من در زمان طفولیت پشت کمدم یه فضای ِ خالی بود ، پتو پهن کرده بودم میرفتم کتاب میخوندم  
 انقدر دنج بود  
 بعد الآن جا نمیشم دیگه  
 اما کلا انگیزه ـرو زیاد می کرد . مثلا یه سریا یه صندلی مخصوص دارن ، یه سریا جای ِ خاصی ندارن ، اما اگر اتاقشون مرتب تر باشه بیشتر رغبت می کنن کتاب بخونن ... این فضا ها رو ایجاد کنید برای خودتون ! شده حتی تریپ روشن فکری بر دارید یه نسکافه ـم بگیرید دستتون برید بشینید پای ِ کتاب خوندن  
 یا مثلا لوازم جانبی کمک می کنه توی ِ انگیزه ! مثلا بوکمارک های ِ خوشگل ، یا مثلا کاغذای ِ خوشگل برای فیش نویسی و ...