- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
خب برای کسانی که تازه وارد دانشگاه میشن لطفا یکم توضیح بدین که اوضاع چجوریاست.
سوال اول : جریان این انتخاب واحد چیه؟ حالا ترم اول که خودشون انتخاب میکنند ولی ترمهای بعدی انتخاب واحد چجوریه؟ چیکار باید بکنیم؟ خودمون انتخاب کنیم که این ترم چی میخواهیم بخونیم؟ بعد چجوری انتخاب واحد بکنیم خوبه و ...؟
سوال اول : جریان این انتخاب واحد چیه؟ حالا ترم اول که خودشون انتخاب میکنند ولی ترمهای بعدی انتخاب واحد چجوریه؟ چیکار باید بکنیم؟ خودمون انتخاب کنیم که این ترم چی میخواهیم بخونیم؟ بعد چجوری انتخاب واحد بکنیم خوبه و ...؟

این برای دوستای من بر عکسه! برای بعضی ها اصلا فرق خاصی نداره و ... کلا چیز ِ منحصر به فردیه شیوه درس خوندن آدم ها
البته تفکیک جنسیتی هم که دیگه زده داغون کرده برنامه ریزی بچه ها رو. ولی چیزی که باید در نظر بگیرین، نحوه تدریس و مهم تر از اون برای بعضی ها، تراز نمره دادن و چربی دست و ...
[nb]لازمه عرض کنم استفاده از حل المسائل ها جنبه میخواد! اولا جنبه نداشتم و تکلیف ها رو از روش کپی میکردم؛ ولی بعدن خودتون مثه خودم، میفهمین که بهتره هرچقدر که طول میکشه، وقت بذارین و خودتون سوال رو حل کنین. جدن جز سوال حل کردن و درس فهمیدن، دانشجو کار مهم دیگه ای هم داره؟
[/nb]
[nb]اهل کپی رایت و اینا اگه باشین باید بدونی کدوم پی.دی.اف کپی رایت داره، کی نداره و ...
[/nb]
ترم یک دیگ... خب آهان! یادت باشه، به زور واحدهات رو زیاد نکنی! هیچ اجباری نیست که هر ترم 18،19،20،24 واحد پاس کنی! بعضی وقتا آدم یه سری چیزا برمیداره، بعدن میفهمه ای کاش که بر نمیداشت!