e.n
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- میاندوآب
- مدال المپیاد
- دو روز مونده به مرحله اول یکم خوندم!!!برا شیمی!
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- داروسازی
خب.رسیدیم به آخر تابستون
.امروز 27 شهریور 1390.کنکوری ها یه مرحله رو پشت سر گذاشتید و وارد مرحله بعدی میشید.پشتیبان ها زمان بیکاری دیگه تموم شد.میرید دانشگاه و شروع درس های جدید تر...
شاید دیگه هم پشتیبان ها و هم کنکوری ها کم تر بتونیم به اینجا سر بزنیم.به عنوان کلام آخر(البته تو تابستون)چه حرفی برای گفتن دارید؟
هیچ آدابی و ترتیبی مجو/ هرچه میخواهد دل تنگت بگو
.امروز 27 شهریور 1390.کنکوری ها یه مرحله رو پشت سر گذاشتید و وارد مرحله بعدی میشید.پشتیبان ها زمان بیکاری دیگه تموم شد.میرید دانشگاه و شروع درس های جدید تر...شاید دیگه هم پشتیبان ها و هم کنکوری ها کم تر بتونیم به اینجا سر بزنیم.به عنوان کلام آخر(البته تو تابستون)چه حرفی برای گفتن دارید؟
هیچ آدابی و ترتیبی مجو/ هرچه میخواهد دل تنگت بگو

با اینکه از خیلی خیلیا از نظر درسی عقبم و بسیاری از مباحثِ اختصاصیمو تموم نکردمو و میدونم در طول ِ سال بسیار رنج می کشم ولی خوشحالم که بلاخره معنی کنکورو فهمیدم. به نظر من تنها چیزی که باعث میشه ادم نخونه اینه که واقعا هدفشو درک نکنه. بازم خدا رو شکر آخر تابستون تونستم درکش کنم. 
من که امتحان کردم درست از اب درومد

ولی من با پشتیبانم حرفیدیم و تصمیم گرفتم که : تابستونو بیخیال شم اصلا انگار نه انگار تو تابستون ترازم بد می شد و اصلا انگار نه انگار من ازمون می دادم