پاسخ : لباس فرم
مال ما هم عین پارساله فک کنم!
مانتو شلوار سورمه ای مقنعه مشکی!
مال ما هم عین پارساله فک کنم!

مانتو شلوار سورمه ای مقنعه مشکی!
نخیر شوخی نمیکنه ما یه پلنگ زنده داریم تو کلاسبه نقل از shadi.n :شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از گلبرگ :ما هر چی دلمون بخواد می پوشیم آخه امسال مدیر مدرسمون عوض شد . هر مانتو و روسری ای که دلمون می خواد می پوشیم البته به یه چیزایی هم گیر می دن مثلا یه روز صبح مدیر منو گرفت گفت چرا مانتوت قرمزه؟
به نقل از ALt3rnA :این مانتوی فرزانگان تهران چرا اینقدر ضایعس ؟!
بیخیال بابا ... من جای شما بودم با چادر میومدم اینجوری یکم سنگین بود حداقل !
وای ... اون نوار پاینش افتضاحه !![]()
به نقل از cpu :هان ؟! مانتو مون خيلي ضايس ولي منكه 5 ساله اينجام تا الان نديدم نوار داشته باشه ؟؟؟!!!!!
البته يه چيزايي شنيدم كه فرزانگان 2 امسال مانتوشون گلدوزي داره (هنوز نديدمش شخصن!)
در ضمن مدير جديد ما مدير قبليه امام صادق بوده به احتمال 99% چادري خواهيم شد (بچه هاي عزيز عزا نگيرين هنوز 1% نور اميدي هست)
منم مانتو سنتي مي پوشم و دوسشون دارم اتفاقن ! ولي به عنوان لباس مدرسه گونيه خودمون رو ترجيح مي دم شايد خييييييييييييييليييييييي فاجعه نباشه ولي به هر حال فاجعه استبه نقل از زهرا.ج :دوستان زیاده روی نکنید!! (جوگیر نشین)ستاره جان به نظرم همچین هم مانتوی بدی نیست!! البته از مدل اون نوار ِ پایینش بدم میاد و بی سلیقس یکم ولی من که خودم مانتو های سنتی میپوشم همچین چیزی نسبت به مانتوهای مدرسه همچین هم فاجعه نیست و حتی خوبه!!
خوب بود چادر ملی ِ گلدوزی شده میپوشیدین؟
یا یه چیزی گونی تر از مانتو های سالای قبل؟(آخه این تو عکس که نسبت به مانتوهای قبل گونی به نظر نمیاد!)
خلاصه نگین من بی سلیقم چون کلا تو دوستان مدرسه ، آشنایان و.. به خوش سلیقگی معروفم!![]()
به نقل از shadi.n :اخه خدایی پسرای مدرسه دیگه باید یه کاری کنن به برو رو بیان بشه ادم نگاشون کنه و یه کم دختر پسند شن اما واسه شماها خیلی ضایعست!!!!!!!شما ها باید برین درستونو بخونین!!!خدایی مدرستون بیجنبه ست!!!!!!
![]()
چه علاقه ای دارین که تو لباس گیر باشین.گونی مگه چشه هم سر کلاس راحت میشه توش خوابید هم تو خیابون راحت تر میشه تردد کرد باهاشبه نقل از asal450 :ابي نفتي
مال ما مانتو نبود گوني بود ولي مام نامردي نكرديم رفتيم تنگش كرديم