• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تبلت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TMNT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام برند تبلت؟؟

• رای‌دهندگان
    115
پاسخ : تبلت

dimo 900...

فرقش با آیپد؟! این چیپستو ندیدم...ولی mail 400 نسبتا خوبه. ولی cortex 8...1GHz؟! کمه! فاجعست!
اینها به کنار...صفحش خوبه...ولی باتریش میتونه 6 ساعت فیلم پخش کنه؟ این سایتی که معرفیش کرده واقعا اطلاعات خیلی کمی رو داده
ضمنا dimo 700 خیلی افتضاحه. تو نمایشگاه باهاش کار کردم صفحش بینهایت بده...واقعا بده! ضمنا ips تکنولوژیه ! صفحه نمایش نیست! lcd ips میشه گفت ولی...!

من اگه بخرم(اگه) سریع انگلیسیش میکنم! خیلی ضایست منو فارسی!
ولی پورت های ورودی کاملی داره!
کلا 600 تومن خوبه ولی اینو آیپد ربطی به هم ندارن!

هنوز تو بهر چیپست Allwinner هستم!!!

• لایک
امتیازات: JB

الآن همه ی تبلت ها گوشی بزرگ شده هستن،بجز Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 که میشه گفت با پردازنده 4 هستهای و 2 گیگ رم لپتاپ کوچیک شده است.
مشخصات
بررسی

به نقل از amin.14 :
الآن همه ی تبلت ها گوشی بزرگ شده هستن،بجز Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 که میشه گفت با پردازنده 4 هستهای و 2 گیگ رم لپتاپ کوچیک شده است.
مشخصات
بررسی
نظرت قابل احترام..ولی نه! آخه چه ربطی داره! چیپست Exynos و همون رزولوشن و...cpu شبیه sIII واقعا منظورت چی بود؟!

تبلتیی که فقط"تبلت"هست...Google Nexus 7 که اصلا دوربین پشتی نداره! و در بنچمارک ها در کل از همه ی تبلت ها به جز note 2 عملکرد بهتری داشته! میگم همه منظورم آیپد نیست...شاید قویتر باشه ولی چون سیستم عامل فرق میکنه مقایسه درست نیست

ببینین: http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-review-797.php
برین PAGE 4 در بنچمارک ها

به نقل از ToMi :
نظرت قابل احترام..ولی نه! آخه چه ربطی داره! چیپست Exynos و همون رزولوشن و...cpu شبیه sIII واقعا منظورت چی بود؟!

تبلتیی که فقط"تبلت"هست...Google Nexus 7 که اصلا دوربین پشتی نداره! و در بنچمارک ها در کل از همه ی تبلت ها به جز note 2 عملکرد بهتری داشته! میگم همه منظورم آیپد نیست...شاید قویتر باشه ولی چون سیستم عامل فرق میکنه مقایسه درست نیست

ببینین: http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-review-797.php
برین PAGE 4 در بنچمارک ها
البته یه خصوصیت اصلی دیگه به نام mini app که شما میتونید چند برنامه رو همزمان بازکنید.یعنیی ویندوز دکمه فول اسکرین داره.
نمیدونم وقتی اون پست رو میدادم این یادم نبود. :-? #-o

برای مقایسه در یک نگاه ;;)
tab-10.1-vs-tab-8.9-vs-ipad-2-.jpg

برتری سامسونگ رو نشون میده به نظرم ...

با آیپد ۲ مقایسه کردی؟! نیوآیپد بوقه این‌جا؟!

به نقل از نسترنّگار :
خوب اینا هم سطح هم هستن. نیوآیپد با مثلا گلکسی نوت 10.1 مقایسه میشه

• لایک
امتیازات: Neg@r

عاغا ما انقده از این مقایسه در یک نگاه خوشمون میاد ... ;;)

ipad2-vs-xoom-gslate-galaxy-tab.png

الان به نظرم این ال جی و موتورولا با همراهی گهگاهی اپل برم بوق بزنن واقعا ;D ... کلا گجت جاست سامسونگ /m\

حالا سامسونگ و ایسوس ... بابا اپل فقط اسم و قیافه دراورده به درد نمیخوره که ... کسی که میخواد حرفه ای کار کنه یا سامسونگ میگیره یا ایسوس اما اگه واسه ژیگول بازی بخواد خب اپل !

Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-Vs-Samsung-Galaxy-Tab-10.1_thumb.jpg

به نقل از نسترنّگار :

آره بوقه دیگه ... پس چی ؟؟

ipad2-vs-samsung-galaxy-tab2.png

Back
بالا