• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Angry Birds

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Angry Birds

به نقل از AmiaK :
اين angry birds Space را رو اندرويد تموم كردم ;;) اخرش خيلي با مزه بود /m\ ولي از بقيه angry birds ها اسون تر بود ^#^
از کجا گیر میتونم بیارم؟ :-/

لینکش توی صفحه قبل هست

منم رو کامپیوتر تموم کردم ;D
خیلی کوتاه بود :-??

آقا لینک جاواشو ندارین؟ترجیحا تاچ

و خداوند گوگل را افريد
بزن تو گوگل مياره دگه
در كل 4 نسخه اومه
1.مدل ساده
2. ريو
3. سيزن
4. فضا

بنده استاد انگري بردز و فوق تخصص در رشته ي سي <:-P <:-P <:-P <:-P =D> =D> =D> =D> =D> /m\ ;D :)) ;D :))زن (فصل ها) هستم

بازی فوق العاده محبوب پرندگان خشمگین که هم اکنون یکی از محبوب ترین بازی های کوچک به شمار میرود ، سر و صدای زیادی را به پا کرده است .

تاکنون شرکت Rovio برای گوشی های بلک بری این بازی را سازگار نکرده است و در تلاش است تا این کار را انجام دهد .

اما شرکتی دیگری با نام Smarter Apps ، یک بازی دیگر را به منظور استفاده در گوشی های بلک بری عرضه کرده است که شباهت بسیار زیادی به پرندگان خشمگین دارد .

نام این بازی مزعه خشمگین انتخاب شده است .

سبک بازی مانند همان پرندگان خشمگین است ، اما به جای استفاده از پرندگان ، از حیواناتی که در مزرعه زندگی میکنند ، گاو ، بز ، خروس و … استفاده شده و نقش آفرینی به جای خوک ها هم به روباه ها سپرده شده است .

این بازی در سیستم عامل بلک بری با ورژن ۴٫۶ به بالا ، قابل استفاده است .

قیمت این بازی هم چیزی در حدود ۵ دلار است .

آخرای سال میلادی میخان انیمیشن های 5 دقیقه ایش رو بدن بیرون
به صورت n قسمتیو اینا ;D
بعد تا دو سه سال دیه هم فیلمش رو میدن بیرون
منبع : یکی از مجلا همشهری یادم نمیاد ولی :-"-یا دانستنیهای دیجیتال یا دانستنیها یا هم جوان دیه :-"

این بازی با حجم کمی که نسبت به بازی های دیگه داره خیلی جذابه و آدمو پای کامپیوتر میخ کوب میکنه. /m\

من خودم به شخصه که تمام ورژن هایی رو که ازش اومده بیرون ، 2 تاشو خیلی دوس داشتم و دارم
1. کلاسیک
2. Space

بقیشون رو دوست نداشتم !

space اش خیلی باحال بود. ولی من از خوک های رنگ و وارنگ seasons بیشتر خوشم میاد :)

Back
بالا