به نقل از MHSNSR :حجاب با توجه به اينكه همه ميدونن از موقعي پيش اومد كه يك مرد نتونس خودشو كنترل كنه و رفت گفت چون بهش خيره شدم و رفتم تو ميله صورتم داغون شد و اونجا بود كه به زنا گفتن موهاتونو بپوشونين. خوب اين مثله اينه كه به يه ديوونه چاقو بدن و براي اينكه مردم رو نكشه همه رو زنداني كنن!!! چه مسخره واقعا!!! خوب اون چاقورو از دست اون بگيرن و زندانيش كنن! خوب يكي ديگه نميتونه خودشو كنترل كنه به ما چه؟ واقعا فك كنين؟!!!
بله؛شما درست میگید؛الان تو جامعه ی ما امنیت نه تو مسیله ای مثل تجاوز ولی مثلن تو مواردی مثل متلک انداختن برای کسایی که چادر دارن بیشتره؛اما این مهم نیست؛مثال زدم جامعه ای که توش دزدی زیاده مشکلش این نیست که مردم پولشون رو تو گاو صندوق نگه نمیدارن؛مشکل اینه که دزد ها زیادن؛و این که پولت رو تو گاو صندوق بذاری ممکنه باعث شه شخص شما در اون لحظه ازتون دزدی نشه اما امار دزدی کم نمیشه؛امنیت جامعه هم زیاد نمیشه؛منظورم اینه که نگه داشتن پول تو گاو صندوق تاثیری تو امنیت جامعه نداره و نمیتونه یه راه حل واسه زیاد شدن امنیت جامعه باشه؛امنیت باید از هزاران راه که ربطی به تاپیک نداره بالا بره تا جایی که حریم خصوصی هر شخص با نادیده گرفتن بخش نچیز امنیت داشته باشه و گر نه همونطور که میبینیم خیلی از کشور ها بدون حجاب امنیت بیشتری نسبت به ما دارن و با حجاب نمیشه امنیت کلی رو زیاد کردبه نقل از hiam jun :آره دیگه وقتی خودمون به خودمون میگیم بی فرهنگ چه انتظاری از بقیه و آیندگان میره؟
وقتی میگید حجاب ربطی به امنیت نداره خندم میگیره!بابامن خودم دخترم و بی حجابی وداشتن حجاب رو تجربه کردم.وقی حجابم خوبه نهایتش اینه که 4تا تیکه بهم میندازن اما وقتی خوب نیس ده تا ماشین جلوپام نگه میدارن!(البته الآن که اومدم قم خداروشکر اینطوری نیس)
بابامن تجربه دارم،رو هوا که نمیحرفم!
درنای عزیزم! من بهم ثابت شده که حجاب و امنیت به هم مربوطن!منم خیلی خوشحال نیستم که باید تو گرمای تابستون تو خیابون جزغاله بشم!اما حالا که وضعیت جامعه اینطوریه میبینم که حجاب به صلاحمه عزیزم.در ضمن تو فکر نکن آمار کشورای دیگه خیلی بهتره!توی انگلیس هر 60 ثانیه 1زن دزدیده میشه.یا آمار سقط جنین دخترای زیر 18 سال سر به فلک میکشه و خیلی چیزای دیگه که من شرم میکنم ازش بگم قربونت! :-sبه نقل از dorna :بله؛شما درست میگید؛الان تو جامعه ی ما امنیت نه تو مسیله ای مثل تجاوز ولی مثلن تو مواردی مثل متلک انداختن برای کسایی که چادر دارن بیشتره؛اما این مهم نیست؛مثال زدم جامعه ای که توش دزدی زیاده مشکلش این نیست که مردم پولشون رو تو گاو صندوق نگه نمیدارن؛مشکل اینه که دزد ها زیادن؛و این که پولت رو تو گاو صندوق بذاری ممکنه باعث شه شخص شما در اون لحظه ازتون دزدی نشه اما امار دزدی کم نمیشه؛امنیت جامعه هم زیاد نمیشه؛منظورم اینه که نگه داشتن پول تو گاو صندوق تاثیری تو امنیت جامعه نداره و نمیتونه یه راه حل واسه زیاد شدن امنیت جامعه باشه؛امنیت باید از هزاران راه که ربطی به تاپیک نداره بالا بره تا جایی که حریم خصوصی هر شخص با نادیده گرفتن بخش نچیز امنیت داشته باشه و گر نه همونطور که میبینیم خیلی از کشور ها بدون حجاب امنیت بیشتری نسبت به ما دارن و با حجاب نمیشه امنیت کلی رو زیاد کرد
هر 60 ثانیه یه زن؟به نقل از hiam jun :درنای عزیزم! من بهم ثابت شده که حجاب و امنیت به هم مربوطن!منم خیلی خوشحال نیستم که باید تو گرمای تابستون تو خیابون جزغاله بشم!اما حالا که وضعیت جامعه اینطوریه میبینم که حجاب به صلاحمه عزیزم.در ضمن تو فکر نکن آمار کشورای دیگه خیلی بهتره!توی انگلیس هر 60 ثانیه 1زن دزدیده میشه.یا آمار سقط جنین دخترای زیر 18 سال سر به فلک میکشه و خیلی چیزای دیگه که من شرم میکنم ازش بگم قربونت! :-s
باشه ما هم باورمون شد.البته بلاد کفر و سرزمین مفسدین فی الارضه دیگه.بایدم این جوری باشه.یه ذره از ایران ما یاد بگیرن.واقعا امار ایدز تو ایران نجومیه.به نقل از hiam jun :درنای عزیزم! من بهم ثابت شده که حجاب و امنیت به هم مربوطن!منم خیلی خوشحال نیستم که باید تو گرمای تابستون تو خیابون جزغاله بشم!اما حالا که وضعیت جامعه اینطوریه میبینم که حجاب به صلاحمه عزیزم.در ضمن تو فکر نکن آمار کشورای دیگه خیلی بهتره!توی انگلیس هر 60 ثانیه 1زن دزدیده میشه.یا آمار سقط جنین دخترای زیر 18 سال سر به فلک میکشه و خیلی چیزای دیگه که من شرم میکنم ازش بگم قربونت! :-s
به نقل از بهــــراد :هر 60 ثانیه یه زن؟
اینجوری توی یه هفته 10000 نفر ربوده میشن... ( 60x24x7 )
توی یه ماه 40000
شما تا حالا 40000 نفر یه جا دیدی؟!
40000 نفر یعنی 150 تا مدرسه ی دخترانه...
من این حرفو قبول ندارم ! مث این میمونه که بگی تو زمستون که هوا سرده لباس نپوشید ! باید هوا گرم شه !به نقل از lof :در ادامه ی پست افشین عزیز
وقتی یه عده بیمارن زیر 100 لایه محافظ هم که نری
بازم بیمارن!
بازم متلک میندازن
باید افراد جامعه رو درست کرد ابتدا
تا نیاز به حفاظت و غیره نباشه